Arda Turan'dan Aslıhan Doğan Turan'a romantik kutlama

Arda Turan'dan Aslıhan Doğan Turan'a romantik kutlama

İkinci kez baba olmaya hazırlanan futbolcu Arda Turan, eşi Aslıhan Doğan Turan'ın yeni yaşını Instagram hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Turan'ın romantik paylaşımı çok sayıda beğeni aldı.

Geçtiğimiz yıl nikah masasına oturan ve ikinci çocuklarını kucağına almaya hazırlanan futbolcu Arda Turan ve Aslıhan Doğan Turan, mutlu anlarını sosyal medya hesapları üzerinden takipçileriyle paylaşıyor. 

"AŞKIN, SEVGİNİN, SADAKATİN, DÜRÜSTLÜĞÜN SİMGESİSİN"

Arda Turan, bugün 34 yaşını kutlayan Aslıhan Doğan Turan'ın yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Futbolcu ailece çekilen karelerini, "Sen benim en yakın arkadaşım, dostum, sırdaşımsın... Aşkın, sevginin, sadakatin, dürüstlüğün simgesisin... İnşallah evlatlarımız da senin gibi olurlar... Benim en zor anlarımda yaslandığım duvarım... İyi ki varsın, evlatlarımızla nice senelere benim dünyalar güzeli eşim... Seni seviyorum... En güzel günlerimiz daha yaşamadıklarımız... Laliplinin annesi" notuyla paylaştı.

Arda Turan'dan Aslıhan Doğan Turan'a romantik kutlama - Resim : 1

Turan'ın paylaşımlarını yoruma kapatması ise dikkatlerden kaçmadı.

ASLIHAN DOĞAN TURAN'A SÜRPRİZ

Eşine sürpriz yapmak için kucağında gül buketiyle bekleyen Turan, Instagram hesabının hikayeler bölümünde de "Aslıhan'ı beklerken..." notuyla paylaşım yaptı.

Arda Turan'dan Aslıhan Doğan Turan'a romantik kutlama - Resim : 2

Arda Turan Aslıhan Doğan Turan