Aras Bulut İynemli ve Bige Önal arasında sürpriz gelişme

Aras Bulut İynemli ve Bige Önal arasında sürpriz gelişme

Uzun yıllardır süren birlikteliklerini geçtiğimiz temmuz ayında sonlandıran Bige Önal ve Aras Bulut İynemli arasında sürpriz bir gelişme yaşandı. Yaşanan durum ikilinin yeniden barışmış olabileceğini düşündürdü.

Son olarak Çukur dizisinde rol alan oyuncu Aras Bulut İynemli ile kendisi gibi oyuncu eski sevgilisi Bige Önal arasında yaşanan sürpriz gelişme ikilinin yeniden birliktelik sinyalleri verdiğini düşündürdü. 

İynemli'nin sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafı ilk beğenenlerden biri Çağatay Ulusoy, eski sevgilisi Önal oldu. Bu durumun fark edilmesinin hemen ardından ikilinin aralarındaki sorunları çözüp yeniden bir araya geldiği iddia edildi. 

 Geçen sezon bir dijital platformda yayımlanan ve çok ses getiren, Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu ve Selin Şekerci'nin başrollerini paylaştığı Yeşilçam dizisinin ikinci sezon kadrosuna dahil olan Bige Önal kısa süre önce gazetecilerin özel hayatıyla ilgili soruları cevaplamıştı. Sürekli aynı soruların kendisine yöneltilmesinden sıkıldığını ifade eden başarılı oyuncu, "Lütfen bir daha sormayın" demişti. 

Önal ve İynemli arasındaki gelişmeler hem magazin basını hem de hayranları tarafından yakından takip ediliyor. 

 

 

Kaynak: Diğer

Aras Bulut İynemli Bige Önal