Annesini öldüren ünlü oyuncunun ifadesi kan dondurdu: Suikast planına tanık olmasın istemiş...

Magazin Haberleri
Annesini öldüren ünlü oyuncunun ifadesi kan dondurdu: Suikast planına tanık olmasın istemiş...

Annesini öldüren ünlü oyuncunun Kanada Başbakanı'nı öldürme planı yaptığı iddia ediliyor.

Türkiye'de de popüler olan gençlik dizisi Riverdale'de oynayan ünlü oyuncu Ryan Grantham, annesini öldürmüş ve mahkemede suçunu kabul edip ikinci derece cinayetten hüküm giymişti.

Annesini öldüren ünlü oyuncunun ifadesi kan dondurdu: Suikast planına tanık olmasın istemiş... - Resim : 1

24 yaşındaki Grantham'ın ne kadar hapis yatacağının belirleneceği ceza duruşması başlarken ikinci derece cinayet için müebbet hapis cezası verilmesi bekleniyor. Şartlı tahliye hakkı için ise 10 ile 25 yıl arasında bir süre cezasını çekme zorunluğu gerekiyor.

Annesini öldüren ünlü oyuncunun ifadesi kan dondurdu: Suikast planına tanık olmasın istemiş... - Resim : 2

Grantham, Mart 2020'de 64 yaşındaki annesi Barbara Waite'i piyano çalarken arkadan yaklaşarak kafasını vurup öldürme suçlamasıyla yargılanıyordu. Bu birinci dereceden cinayet anlamına geliyordu. Ancak yargılamanın ilerleyen safhalarında Grantham ikinci dereceden cinayet suçunu kabul etti.

Annesini öldüren ünlü oyuncunun ifadesi kan dondurdu: Suikast planına tanık olmasın istemiş... - Resim : 3

Öte yandan Grantham'ın annesini öldürdüğü günün ertesinde arabasına üç silah, mühimmat ve bir düzine molotof kokteyli koyduğu ve aracın GPS'ine Kanada Başbakanı Justin Trudeau'nun ailesinin adresini yüklediği iddia edildi.

Complex Canada'da yer alan habere göre Grantham, polise verdiği ifadesinde Kanada Başbakanı Trudeau'yu öldürme planını anlattı, günlüğünde de bu yönde ifadeler olduğu iddia edildi. 

24 yaşındaki Ryan Grantham'ın, 64 yaşındaki annesi Barbara Waite'i suikast planını görmemesi için öldürdüğü belirtildi.

Genç oyuncu, annesini öldürdükten sonra Trudeau'nun evine gitmek yerine Vancouver Polis Merkezi'ne teslim olmaya gitti.

Grantham'ın cinayete kadar olan süreçte yoğun bir klinik depresyon dönemi geçirdiğini gösteren psikiyatrik raporlar bulunuyor. Raporda ayrıca Grantham'ın şiddet uygulama ve intihar dürtüsü yaşadığı da belirtiliyor.

Eski bir çocuk oyuncu olan Grantham; Diary of a Wimpy Kid, The Imaginarium of Dr. Parnassu, Supernatural, Riverdale ve iZombie gibi birçok film ve dizide rol almıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Ryan Grantham magazin haberleri