Anjiyo olan Necati Şaşmaz'dan haber var!

Magazin Haberleri
Anjiyo olan Necati Şaşmaz'dan haber var!

'Kurtlar Vadisi'ndeki 'Polat Alemdar' karakteriyle hafızalara kazınan Necati Şaşmaz'ın fenalaşması üzerine hastaneye kaldırıldığı ve kalp krizi geçirdiği iddia edilmişti. Hastanede anjiyo olduğu öğrenilen 50 yaşındaki Şaşmaz'dan açıklama geldi.

Yayınlandığı döneme damga vuran Kurtlar Vadisi dizinde canlandırdığı Polat Alemdar karakteriyle adını duyuran Necati Şaşmaz’ın kalp krizi geçirmesi nedeniyle hastaneye kaldırıldığı iddia edilmişti. Ses sanatçısı Onur Akay, şu anda evinde olan ünlü oyuncunun sağlık durumu hakkında sevindirici açıklamalar yapmıştı.

"SAĞLIK DURUMU İYİ"

Onur Akay, “Necati Şaşmaz yoğun bakımda değil. Şaşmaz, göğüs ağrısı, sol kolda ağrı ve uyuşukluk gibi şikayetlere çarşamba günü hastaneye başvurdu. Koroner arter hastalığı olarak bilinen kalp damarlarında tıkanıklık teşhisi nedeniyle damar açma operasyonu geçirdi. Ancak operasyon çok büyük değildi ve kısa sürede taburcu oldu. Şu an evinde dinlenen Necati Şaşmaz’ın sağlık durumu çok iyi. Kendisine sağlıklı beslenme ve düzenli egzersiz gibi yaşam tarzı değişiklikleri önerildi" ifadelerini kullanmıştı.

Anjiyo olan Necati Şaşmaz'dan haber var! - Resim : 1

Necati Şaşmaz'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisinin ardından çalışmalarına döndüğü öğrenildi.

"İŞİMİZİN BAŞINDAYIZ"

Oyuncu da sağlık durumunu merak edenler için bir paylaşım yaptı ve şu mesajı yazdı:

"Geçmiş olsun dilekleriniz kabul oldu. Teşekkürler. Geçmiş oldu. İşimizin başındayız."

 

Kaynak: Haber Global TV

Necati Şaşmaz Necati Şaşmaz sağlık durumu kalp krizi anjiyo