Angelina Jolie, Brad Pitt'e inat çıplak poz verdi

Angelina Jolie, Brad Pitt'e inat çıplak poz verdi

Angelina Jolie, Harper's Bazaar dergisi için uzun zaman sonra cesur pozlar verdi. Dergi için çıplak pozlar veren Jolie'nin, Brad Pitt'i protesto etmek için iddialı pozlar verdiği konuşuluyor.

 Hollywood yıldızı Angelina Jolie, Solve Sundsbo’nun çektiği fotoğraflarla Harper’s Bazaar dergisine kapak oldu. Jolie, dergi için birbirinden cesur pozlar verdi. 44 yaşındaki oyuncu, altı çocuğuyla başka bir ülkeye taşınmak istediğini, ancak Brad Pitt’in izin vermemesi nedeniyle bunu yapamadığını anlatarak, "Şu anda babaları nerede yaşamayı seçiyorsa ben de o ülkede yaşamak durumundayım.

Angelina Jolie, Brad Pitt'e inat çıplak poz verdi - Resim : 1

Onlar 18 yaşına gelir gelmez bunu gerçekleştireceğim. Beni çok iyi biliyorlar ve kendimi bulmamda bana yardımcı oldular. Çok şey yaşadılar ve ben de onların gücüyle her şeyi öğrendim" dedi. Jolie, "Favori yeriniz neresi?” sorusunaysa, “En sevdiğim yer, hiç gitmediğim yer" cevabını verdi.

Angelina Jolie, Brad Pitt'e inat çıplak poz verdi - Resim : 2

"HEM GÖRÜNÜR HEM GÖRÜNMEZ YARALARIM VAR"

Dergiye verdiği röportajda, Brad Pitt ile ayrılma sürecinden de bahseden Jolie, "Bedenim son 10 senede, özellikle de son dört yılda çok şey yaşadı ve bundan dolayı hem görünür hem görünmez yaralarım var. Görünmez olanlarla mücadele etmek daha zordur. Hayatın pek çok dönüm noktası var. Bazen incinirsiniz, sevdiklerinizi acı içinde görürsünüz ve ruhunuzun istediği kadar özgür ve açık olamazsınız. Kanın vücuduma geri döndüğünü hissediyorum” açıklamasını yaptı. 

Angelina Jolie Brad Pitt çıplak