Ameliyatla trans olan ünlü oyuncudan bomba açıklamalar

Magazin Haberleri
Ameliyatla trans olan ünlü oyuncudan bomba açıklamalar

Juno'daki rolüyle Oscar adayı olan ünlü oyuncu Elliot Page, cinsiyet değiştirme ameliyatının hayatını kurtardığını söyledi.

Oprah Winfrey'in konuğu olan Page, korkunç tepkilerle karşı karşıya olduğu bir dönemde ameliyat olacağını açıklamanın kendisi için çok önemli olduğunu vurguladı.

Aralık ayında sosyal medyada yayınladığı bir metinle trans ameliyatını duyuran 34 yaşındaki Kanada doğumlu aktör, Winfrey'e yaptığı açıklamada ameliyat sonrası için "Muhtemelen ilk defa vücudumun içinde rahat hissediyorum" dedi.

Ameliyatla göğüslerini aldırarak erkeksi bir göğüs yapısı oluşturan Page, ameliyatın kendisine yeni bir enerji verdiğini belirterek "Benim için özgürleştirici bir deneyim. Sadece hayatımı değiştiren değil, hayatımı kurtaran bir deneyim olduğunu inanıyorum" diye konuştu.

Ameliyatla trans olan ünlü oyuncudan bomba açıklamalar - Resim : 1

Page ameliyat sonrası kendisini en çok mutlu eden şeyin duştan çıktığında sadece havluyu beline sararak aynaya bakmak olduğunu söyledi. 

2007'de hamile bir genci canlandırdığı Juno filminde büyük beğeni kazanan oyuncu daha sonra Inception'da da boy göstermişti. En son Netflix'te yayınlanan The Umbrella Academy'de oynadı. Ünlü oyuncu Ellen Page olan adını ameliyatın ardından Elliot Page olarak değiştirmişti. 

Ameliyatla trans olan ünlü oyuncudan bomba açıklamalar - Resim : 2

Elliot Page kendisini erkek olarak hissettiğini 2014 yılında açıklamış ve "Saklanmaktan bıktım, yalan söylemekten bıktım" demişti. 

Apple TV'de yayınlanan röportaj Hollywood'da büyük ses getirdi.

Ameliyatla trans olan ünlü oyuncudan bomba açıklamalar - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Elliot Page cinsiyet değiştirme ameliyatı Oprah Winfrey Apple TV +