Amber Heard ilk kez tanık kürsüsündeydi, eski eşi Johnny Depp'i suçladı: "Beni öldüreceğinden korktum"

Amber Heard ilk kez tanık kürsüsündeydi, eski eşi Johnny Depp'i suçladı: "Beni öldüreceğinden korktum"

Johnny Depp'in kendisini eski eşine şiddet uygulamakla damgaladığı iddiasıyla The Sun gazetesine karşı açtığı davada dün ilk kez Amber Heard dinlendi. Aktris, Depp'in onu öldürmesinden endişe duyduğunu söyledi...

2015-2017 yılları arasında Johnny Depp'le evli kalan Amber Heard, Depp'in ABD'li aktrise şiddet uygulamakla damgaladığı iddiasıyla The Sun gazetesine karşı açtığı davada dün ilk kez tanık kürsüsündeydi.

Amber Heard ilk kez tanık kürsüsündeydi, eski eşi Johnny Depp'i suçladı: "Beni öldüreceğinden korktum" - Resim : 1

7 Temmuz'da Londra'daki Yüksek Mahkeme'de Johnny Depp'in tanıklarının dinlenmesiyle başlayan duruşmada mahkeme heyeti ve seyirciler, her gün Heard'ü suçlayan ifadeleri dinledi, aktrisin şiddete uğradığı iddiasının gerçekleri yansıtmadığını, aksine Johnny Depp'in Heard'ün şiddetine maruz kaldığını savundular. 

Konuşma sırası, artık Amber Heard'de. 

Aktris, eski eşini bu kez de mahkeme heyeti önünde resmen suçladı.

Amber Heard ilk kez tanık kürsüsündeydi, eski eşi Johnny Depp'i suçladı: "Beni öldüreceğinden korktum" - Resim : 2

57 yaşındaki aktörün kendisini çok ağır düzeyde istismar ettiğini ileri süren Heard, "Bazı olaylar o kadar vahimdi ki, kasten ya da kontrolünü kaybedip çizgiyi aşarak beni öldüreceğinden korktum. Özellikle ilişkimizin son döneminde beni pek çok kez öldürmekle tehdit etti," dedi.

34 yaşındaki aktris, Depp'in dış görünüşünü takıntı haline getirdiğini, bazı kıyafetleri giydiğinde sürtük, şöhrete aç, dikkat çekme fahişesi gibi laflar dinlediğini iddia etti. Devamında şöyle konuştu oyuncu: "Bana uyguladığı istismara yumruk, tokat, tekme, kafa atmak ve boğazımı sıkarak nefessiz bırakmak kadar beni kaldırıp bir yerlere fırlatmak, saçımı çekmek, yere atmak ve bardak gibi cisimler atmak dahildi."

Amber Heard ilk kez tanık kürsüsündeydi, eski eşi Johnny Depp'i suçladı: "Beni öldüreceğinden korktum" - Resim : 3

Şiddetin ilk kez Depp'in 160 gün içkiden uzak durduktan sonra tekrar alkole sarıldığı Mart 2013'te, eski partneri Winona Ryder için yaptırdığı dövmeye gülmesinden sonra  yaşandığını öne süren Heard, "Bana ilk kez o zaman vurdu ve boğazıma yapıştı," dedi. Depp'in yüzüklerinden birinin yüzünü çizdiğini, yere kapaklandığını iddia eden aktris, "Donup kalmıştım. 'Ne yapacağım diye düşündüğümü hatırlıyorum'," dedi. 

O akşam evden ayrılmayı düşündüğünü belirten Heard, "Ama ona çok âşıktım ve bunu aşabileceğimizi sandım. Evde kaldım. Dizlerime kapanıp gözyaşları içinde üzgün olduğunu ve bunun bir daha tekrarlanmayacağını, bunun bir çeşit öfke patlaması olduğunu söylemişti," ifadesini kullandı. 

Heard, öfke krizleri yatıştıktan sonra Depp'in kabahati "Canavar" adını taktığı bir öteki bende bulduğunu ileri sürdü. 

Amber Heard ilk kez tanık kürsüsündeydi, eski eşi Johnny Depp'i suçladı: "Beni öldüreceğinden korktum" - Resim : 4

Düğünlerinde bile aktörün uyuşturucular ve içkinin etkisinde olduğunu, orada kavga ettiklerini iddia eden aktris, "Kendimi hiçbir zaman bu kadar yalnız hissetmemiştim," dedi. 

Aktörün avukatı Eleanor Laws, Depp'le evlilik anlaşması imzalamak konusunda kavga ettikleri ve Heard'ün aktörle onun parası için birlikte olduğu suçlamalarını hatırlatınca da Heard, "Asla Johnny'nin parasının peşinde olmadım," ifadesini kullandı.

Mahkemeye bugün devam edilecek... 

Johnny Depp Amber Heard The Sun