Altı ayda üç bebek sahibi oldu, diğeri de yolda

Altı ayda üç bebek sahibi oldu, diğeri de yolda

Bir dönem ünlü şarkıcı Mariah Carey ile yaptığı ve boşanmayla biten evlilikten biri kız diğeri erkek ikiz çocuk sahibi olan aktör Nick Cannon şimdi de altı ayda üçüncü kez baba oldu.

Nick Cannon'ın bir süredir birlikte olduğu DJ Abby De La Rosa, Instagram hesabından ikiz bebeklerinin dünyaya geldiğini duyurdu. De La Rosa, 14 Haziran'da dünyaya gelen ikiz bebekleriyle çekilen bir videosunu paylaşarak, "Dünyaya hoş geldiniz Zion Mixolydian Cannon ve Zililon Heir Cannon" mesajını yazdı. Mutluluktan gözlerinin içi gülen Abby De La Rosa'nın bu paylaşımına takipçilerinden çok sayıda tebrik yorumu ve beğeni geldi.

Altı ayda üç bebek sahibi oldu, diğeri de yolda - Resim : 1

MARIAH CAREY'DEN DE İKİZLERİ VAR

Zion ve Zillion, Nick Cannon'ın sahip olduğu tek ikizler değil. Cannon, ünlü şarkıcı Mariah Carey ile 2008'de başlayıp 2016'da biten evliliğinden biri kız diğeri erkek ikiz çocuk babası olmuştu. Cannon ile Mariah Carey'nin evliliğinden dünyaya gelen Moroccan Scott ve Monroe, şu anda 10 yaşında. Çiftin boşanmasından sonra ikizler anneleri Mariah Carey ile yaşıyor.

Altı ayda üç bebek sahibi oldu, diğeri de yolda - Resim : 2

ALTI AY ÖNCE DE BABA OLMUŞTU

Nick Cannon'ın Britanny Bell ile birlikteliğinden de 3 yaşında Golden adında bir oğlu ve 2020 yılının Aralık ayında dünyaya gelen Powerful Queen adında bir de kızı bulunuyor.

Altı ayda üç bebek sahibi oldu, diğeri de yolda - Resim : 3

40 yaşındaki Cannon'ın bir başka sevgilisi Alyssa Scott'dan da yakında bir bebek sahibi olacağı belirtiliyor. Böylece Cannon, sadece altı ay içinde bir değil üç kez çocuk sahibi olacak.

Altı ayda üç bebek sahibi oldu, diğeri de yolda - Resim : 4

“TEK BİR KADINLA OLMAK İSTEYECEĞİMİ SANMIYORUM”

Bütün bu gelişmeler gözlerin Nick Cannon'a çevrilmesine neden oldu. Geçmişte bir röportajında tek eşliliğe inanmadığını söyleyen Cannon'ın, son dönemde üç tane sevgilisi olduğu ileri sürülüyor. Nick Cannon, katıldığı bir sohbet yayınında "Bir daha sadece tek bir kadınla olmak isteyeceğimi sanmıyorum" demişti. Kaynak: Hürriyet

Mariah Carey Nick Cannon magazin haberleri