Altan Erkekli: Bir evim var, hala taksit ödüyorum

Altan Erkekli: Bir evim var, hala taksit ödüyorum

Usta oyuncu Altan Erkekli, meslektaşlarının koronavirüs salgını sürecinde ekonomik olarak zorlandıklarını söylemesi üzerine, "Sanatçıyız diye bir elimiz yağda bir elimiz balda değil ki. Ben hala evimin taksitini ödüyorum" dedi.

Altan Erkekli, eşi ve küçük oğlu Ali ile Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Oğlunu doktora getirdiklerini söyleyen oyuncu, "Tedirginiz, gözüne far tutulmuş tavşan gibiyiz hala, 'Oraya buraya elleme, buraya dokunma' Ali de ilk kez çıkıyor. Mecburen çıktık tabanlık alacağız ona" dedi.

Altan Erkekli: Bir evim var, hala taksit ödüyorum - Resim : 1

Altan Erkekli, "Geçinemiyoruz diyen sanatçılar, sosyal medyada 'Yıllarca çalıştın, birikim yapmadın mı?' diye eleştirildi. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?" sorusuna şöyle yanıt verdi: "Bütün sanatçıların bir eli yağda bir eli balda değil ki. Ben de hala evim için taksit ödüyorum. Tek bir tane evim var, o kadar. Ödediğim vergiler var, çocuğumun okulu var. Biz bu dönemde maddi kayıplar yaşadık. Dizi çekilmeyince para alamıyorsun, zorlanıyorsun tabii ki."

"BİZ KISITLI BÜTÇELERLE ÇALIŞTIK"

Oyuncu Altan Erkekli, daha önce verdiği bir röportajda, "Biz hep kısıtlı bütçeler aldık. Hiç gece hayatım, kumarım olmadı. Tek evim var, başka hiçbir şeyim de yok zaten. Şu borcum bitsin artık. 63 yaşımda, her gece onları düşünmekten bıktım" ifadelerini kullanmıştı.

Altan Erkekli Nişantaşı