Alparslan: Büyük Selçuklu'nun yıldızı Yurdaer Okur yeni rolü için bambaşka biri oldu

Hakim Magazin Haberleri
Alparslan: Büyük Selçuklu'nun yıldızı Yurdaer Okur yeni rolü için bambaşka biri oldu

TRT 1’de yayınlanan Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinden ayrılan oyuncu Yurdaer Okur, Hakim dizisinin kadrosuna dahil olmuştu. Okur, Hakim’deki yeni imajı için uzun saç ve sakallarına veda etti. Ünlü oyuncunun yeni rolü için bambaşka biri oldu.

Son olarak Alparslan: Büyük Selçuklu dizisiyle seyirci karşısına çıkan Yurdaer Okur, Limon Yapım tarafından çekilen, atv ekranlarında yayınlanacak yeni dizi ‘Hakim’de yine farklı bir karakteri canlandırmaya hazırlanıyor.

Alparslan: Büyük Selçuklu'nun yıldızı Yurdaer Okur yeni rolü için bambaşka biri oldu - Resim : 1

MAFYA LİDERİNİ CANLANDIRACAK

Karadayı’daki Savcı Turgut’tan Yeter dizisindeki Yekta’ya kadar televizyonda onlarca farklı ve unutulmaz karaktere hayat veren Yurdaer Okur, ‘Your Honor’ dizisinden uyarlanan ‘Hakim’de mafya liderini canlandıracak. Oyuncunun heyecan uyandıran yeni karakterindeki performansı merak konusu oldu.

Alparslan: Büyük Selçuklu'nun yıldızı Yurdaer Okur yeni rolü için bambaşka biri oldu - Resim : 2

YENİ İMAJIYLA KAMERA KARŞISINA GEÇTİ

 Yurdaer Okur 'Alpaslan: Büyük Selçuklu'ya veda ettikten bir hafta sonra ‘Hakim’ dizisinin çekimlerine başladı. Emir Bozan karakteri için uzattığı saçlarından ve sakalından kurtulan usta aktör, yeni rolü için yepyeni imajıyla kamera karşısına geçti.

Kaynak: Haber Global TV

Yurdaer Okur Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi Alparslan: Büyük Selçuklu magazin magazin haberleri