Alparslan Büyük Selçuklu dizisine flaş transfer!

Alparslan Büyük Selçuklu Dizi Haberleri
Alparslan Büyük Selçuklu dizisine flaş transfer!

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin kadrosuna ünlü oyuncu Emre Kızılırmak dahil oldu.

Fahriye Evcen ve Barış Arduç’un başrollerde yer aldığı Alparslan Büyük Selçuklu dizisine sürpriz bir isim dahil oldu.

Emre Kızılırmak fenomen diziye Gürcü Prens Rati karakteriyle dahil oldu. Ünlü oyuncu, dizinin 19. bölümüyle seyirci karşısına çıkacak.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisine flaş transfer! - Resim : 1

Emre Konuk’un yapımcılığını ve senaristliğini üstlendiği, Sedat İnci’nin ise yönettiği “Alparslan: Büyük Selçuklu” dizisinin yeni bölümleri her pazartesi TRT 1’de!

Emre Kızılırmak

EMRE KIZILIRMAK KİMDİR?

Emre Kızılırmak, 9 Mart 1983 tarihinde Ankara'da doğmuştur. İzmir'de büyümüştür. Oyunculuğa başladıktan sonra yüksek lisansını Kadir Has Üniversitesi oyunculuk bölümünde yaptı, 2014 yılında bitirdi.

Küçüklüğünden beri oyunculuk dersleri alan Emre Kızılırmak, 2005 yılında Neşe Erberk'in yeni yüzler arıyoruz projesinde keşfedildi. 2007 yılında "Best Model Türkiye" yarışmasında ikinci oldu. 2008 yılında Güney Kore'de düzenlenen Manhunt İnternational yarışmasında 50 ülke arasından Türkiye'yi temsil ederek dünyanın en iyi podyum mankeni seçildi.

2009 yılında "Aşk Bir Hayal" adlı dizide Asteğmen Altay rolü ile oyunculuğa başladı.

1999 – 2002 yılları arasında oynayan ve Memet Ali Alabora ve Meltem Cumbul'un başrolde olduğu "Yılan Hikayesi" adlı dizinin devamı olan 2011yılında "Dedektif Memoli" adlı dizide Özlem Yılmaz, Ayşen İnci, Demir Karahan ile birlikte oynamıştır.

2014 yılında "Kara Para Aşk" dizisinde Tuba Büyüküstün, Engin Akyürek,Erkan Can, Nebahat Çehre, Saygın Soysal, Öykü Karayel, Bedia Ener ile birlikte rol aldı.

Emre Kızılırmak, 2015 yılında yönetmenliğini Aydın Bulut'un yaptığı "Bir Deniz Hikayesi" adlı dizide Hakan karakterini canlandırırken Emir Berke Zincidi,Begüm Birgören, Caner Kurtaran ile birlikte rol aldı.

Emre Kızılırmak, 2012 yılında Sevda Bayraktar ile evlendi.

Kaynak: Haber Global TV

Alparslan: Büyük Selçuklu Emre Kızılırmak Alparslan Büyük Selçuklu oyuncu kadrosu TRT 1 dizileri dizi dizi haberleri