Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde ‘kesik baş’ sahnesi olay oldu! İzleyicilerden tepki yağıyor

Alparslan Büyük Selçuklu Dizi Haberleri
Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde ‘kesik baş’ sahnesi olay oldu! İzleyicilerden tepki yağıyor

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin dün akşam ekrana gelen yeni bölümündeki kesik baş sahnesi izleyicileri öfkelendirdi. 7 yaş ve üzeri için uygun olduğu belirtilen dizide kesilen bir başın açık bir şekilde verildiğini gören izleyiciler, gerekli işlemlerin yapılması için RTÜK'e çağrıda bulundu.

Başrollerini Barış Arduç, Fahriye Evcen, Mehmet Özgür, Erdinç Gülener, Barış Bağcı ve Sarp Levendoğlu'nun canlandırdığı TRT1'de yayınlanan Alpslan Büyük Selçuklu dizisi, dün akşam 12. bölümle ekrana geldi. Dizideki bir sahne ise izleyicileri kızdırdı.

KESİK BAŞ SAHNESİ TEPKİ ÇEKTİ

TRT 1 dizisinde Alparslan rolüne hayat veren Barış Arduç, bir sahnede tartışma yaşıyor. Düşmanı yakalayan Alparslan, kestiği başı da yanında getirirken ortaya atıyor. Dizide kesik başın açık bir şekilde ekrana getirilmesi tepkilere neden oldu.

RTÜK'E ÇAĞRI YAPTILAR

7 yaş ve üzerinin izleyebileceği söylenen dizideki bu sahne kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Birçok sosyal medya kullanıcısı sahnenin uygunsuz olduğunu ve RTÜK'ün gerekli işlemleri yapması için harekete geçmesi gerektiğini söyledi.

İşte dizi için yapılan bazı yorumlar...

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde ‘kesik baş’ sahnesi olay oldu! İzleyicilerden tepki yağıyor - Resim : 1

Kaynak: Haber Global TV

Barış Arduç Fahriye Evcen dizi TRT 1 dizileri RTÜK