Alparslan: Büyük Selçuklu 12. Bölümünde Neler Yaşandı?

Alparslan Büyük Selçuklu
Alparslan: Büyük Selçuklu 12. Bölümünde Neler Yaşandı?
Alparslan: Büyük Selçuklu

Alparslan Büyük Selçuklu 12. bölüm izleyenlerin karşısına çıktı. 7 Şubat Pazartesi akşamı TRT 1 ekranlarında yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu'nun son bölümünde neler yaşandığı merak edilip araştırılıyor.

TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinde heyecan zirvede. 7 Şubat Pazartesi akşamı TRT 1 ekranlarında yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu'nun son bölümünde neler yaşandığı merak ediliyor. İşte Alparslan: Büyük Selçuklu 12. bölümde yaşananlar...

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU 12. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kekavmenos'u tuzağa çekmek için Akça'yı kalede tutan Alparslan, saraydaki saldırıya yetişmek adına Rey'e gitmiş geri döndüğündeyse Yınal'ın askeri olan Haris'in Akça'yı kaçırmış olduğunu öğrenmişti. Haris'in peşine düşen Alparslan, Akça'nın kaçırılmasından sonra kimlerin olduğunu çözmeye çalışır. Yınal mı? Bozan mı? Vaspurakan'a vali olarak atanan Diyojen, Akça'yı Alparslan'dan evvel ele geçirmek üzere oldukça büyük bir oyun kurar. Tuğrul Bey, büyüyen karmati tehlikesine karşı tedbirleri yükseltiyor.

Alparslan'ın Kekavmenos'u tuzağa çekmek için Akça’yı kalede tutması izleyenleri şaşırtan gelişmelerden oldu. Dizinin final anında ise Kekavmenos’u öldürmekte kararlı olan Akça'nın Alparslan'ın canına karşılık kendi canını hiçe sayması ile haftanın en çok konuşulan konularından birisi olmuş oldu.

ALPARSLAN: BÜYÜK SELÇUKLU YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

TRT1 ekranlarında büyük bir ilgiyle izlenen Alparslan: Büyük Selçuklu 13. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Alparslan: Büyük Selçuklu 12. bölümü bu haber üzerinden izleyebilirsiniz:

 

TRT1