Alkollü araç süren Defne Samyeli'nin avukatından açıklama

Magazin Haberleri
Alkollü araç süren Defne Samyeli'nin avukatından açıklama

Eski sunucu, şarkıcı ve oyuncu Defne Samyeli polislere alkollü araç kullanırken yakalandı. Para cezasının yanı sıra ehliyetine de el konulan Samyeli'nin avukatı Ömer Eldem ise konuya ilişkin "Müvekkilin alkollü olduğuna ilişkin yapılan tespit hatalıdır" dedi.

Eski sunucu, şarkıcı ve oyuncu Defne Samyeli, koronavirüs karantinasının ardından soluğu sahnelerde aldı. Çalıştığı mekandan evine giderken trafik denetimine takılan Samyeli, alkollü çıktı. Ünlü şarkıcı para cezası alırken ehliyetine de el konuldu.

AVUKATI "TESPİT HATALI" DEDİ

Konuyla ilgili Samyeli'nin avukatı Ömer Eldem'den bir açıklama geldi. Avukat Eldem, trafik ekiplerince yapılan alkollü olduğuna ilişkin tespitin hatalı olduğunu savundu. Eldem'in açıklaması şöyle:

"YARGILAMA SONUCUNDA HAKLILIĞIMIZIN ORTAYA KONULACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ"

''Trafik kontrol ekiplerince müvekkilin alkollü olduğuna ilişkin yapılan tespit hatalıdır. Zaten hatalı yapıldığını düşündüğümüz bu ölçüme yapılan itiraz üzerine Hastanede yapılan kan tahlilinde müvekkilimin hususi otomobil sınıfı araçlar için belirlenen yasal sınır düzeyinde alkollü olmadığı ortaya konulmuştur.

Bu nedenle trafik kontrolü ekiplerince yapılan tespit tarafımızca dava konusu yapılmıştır. Yargılama sonucunda haklılığımızın ortaya konulacağını düşünüyoruz. Şu aşamada yargılamanın sonucunun beklenmesi en sağlıklı durum olduğundan müvekkil hakkında yapılan haberlere itibar edilmemelidir. Defne Samyeli vekili Av. Ömer Eldem'' 

 

Kaynak: Diğer

Defne Samyeli alkol trafik ehliyet son dakika magazin