Alişan'dan 'İzzet Yıldızhan' açıklaması: 'Külah varsa ona anlatsın!'

Magazin Haberleri
Alişan'dan 'İzzet Yıldızhan' açıklaması: 'Külah varsa ona anlatsın!'

Şarkıcı Alişan ile İzzet Yıldızhan arasındaki kriz büyüyor. Alişan'ın, kardeşimi kaybettiğim dönemde benden ısrarla sahne parasını istedi dediği kişinin İzzet Yıldızhan olduğu ortaya çıkmıştı. Alişan, Yıldızhan'ın kendisini savunan açıklamasına Alişan'dan yanıt geldi.

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Alişan, önceki gün oğlu ve yeğenleriyle birlikte alışveriş turundaydı. Karne tatili sonrası Burak, Eyşan ve Ceylan'a hediye alan ünlü şarkıcı, gazetecilerle de sohbet etmeyi ihmal etmedi.

Alişan'dan 'İzzet Yıldızhan' açıklaması: 'Külah varsa ona anlatsın!' - Resim : 1

Alişan'ın oğlu bir anda muhabirlerin mikrofonlarına Tan'ın 'Yalan' adlı şarkısını söylemeye başladı. Ünlü sanatçı da "Tan'dan daha güzel söylüyor" diyerek yakın arkadaşına takıldı. 

"BİZİM ZAMANIMIZDA BÖYLE DEĞİLDİ"

Oyunculuğa tekrar dönmek istemediğini söyleyen Alişan, "Bizim zamanımızda çalışma şartları böyle değildi. Şimdi şartlar bayağı zor, ben şu an şarkıcılık ve program sunuculuğu ile devam ediyorum. Eşim Buse yakın zamanda bir proje ile ekranlara dönecek." ifadelerini kullandı.

Alişan'dan 'İzzet Yıldızhan' açıklaması: 'Külah varsa ona anlatsın!' - Resim : 2

'PARA' POLEMİĞİ

Alişan, geçen sene temmuz ayında kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan Selçuk Tektaş'ı, koronavirüs nedeniyle kaybetmişti. Kardeşinin vefatıyla sarsılan ve sahnelere bir süre ara veren sanatçı, kaporasını alıp iptal ettiği sahnesi için ismini açıklamadığı bir ünlünün "Konserden önce paramı verin!" şeklindeki tepkisiyle karşılaştığını açıklamıştı. O kişinin daha sonra İzzet Yıldızhan olduğu ortaya çıkmıştı.

Alişan'dan 'İzzet Yıldızhan' açıklaması: 'Külah varsa ona anlatsın!' - Resim : 3

"BIKTIM BU KONULARDAN"

Sosyal medyadan bir dönem yakın arkadaşı olduğu Yıldızhan'ı silen şarkıcı, artık aralarının açık olduğu yönündeki sorulara ise, "Arkadaşlar artık polemik falan istemiyorum. Bıktım bu konulardan gerçekten." yanıtını verdi. Alişan, daha sonra muhabirlerin, "İzzet Bey mekanın sizinle anlaştığını bilmediğini söylemişti." şeklindeki sözlerini, hatırlatması üzerine, "Külah varsa ona anlatsın!" ifadelerini kullandı.

Alişan'dan 'İzzet Yıldızhan' açıklaması: 'Külah varsa ona anlatsın!' - Resim : 4

"ÜZERİNE DÜŞEN HER KAR TANESİ BENİ KAHREDİYOR"

Öte yandan kardeşinin yokluğuna alışamayan Alişan, geçtiğimiz günlerde İstanbul'da etkili olan kar yağışında evinin bahçesinde yürüyüş yaparken duygusal bir yazı kaleme almıştı.

Ünlü isim, "Eskiden çok severdim ama şimdi sen o toprağın altında yatarken, üzerine düşen her kar tanesi beni kahrediyor. Sensiz alışmak istemiyorum ne kışa ne de yaza..." mesajıyla yürekleri burkmuştu.

"BİR KEZ PSİKOLOJİK YARDIM ALDIM"

Daha önce kardeşinin vefatının ardından yaşadığı zor günleri anlatan Alişan, ailece çok sarsıldıklarını ve ağladıklarını ifade etmişti.

Annesi Suzan Tektaş'ın son durumdan da bahseden ünlü şarkıcı, "Psikolojik yardım aldınız mı?" sorusuna, "Annemi bir kez zorla psikoloğa götürdük ama yapacak bir şey yoktu." şeklinde yanıt vermişti. Alişan, kendisinin de bu süreçte birkaç kez psikolojik yardım aldığını sözlerine eklemişti.

Kaynak: Diğer

Alişan İzzet Yıldızhan magazin magazin haberleri