Alişan sessizliğini bozdu! Buse Varol ve annesi arasındaki krizle ilgili konuştu

Magazin Haberleri
Alişan sessizliğini bozdu! Buse Varol ve annesi arasındaki krizle ilgili konuştu

Alişan, annesi Suzan Tektaş'ın geçtiğimiz günlerde eşi Buse Varol'a yönelik bir sosyal medya kullanıcısının yaptığı eleştiriyi beğenmesi hakkında konuştu. Ünlü şarkıcı, "Annem sosyal medyayı sadece bakmak için kullanır. Yanlışlıkla olmuştur" dedi.

Geçtiğimiz yıl boşanmanın eşiğinden dönen Alişan ve Buse Varol yeni kriz iddialarıyla gündeme gelişmişti. Suzan Tektaş'ın sosyal medyadaki beğenisinin gelin kayınvalideyi yeniden karşı karşıya getirdiği ileri sürülmüştü. Alişan annesi ve eşi arasında yaşananlarla ilgili ilk kez konuştu.

Alişan sessizliğini bozdu! Buse Varol ve annesi arasındaki krizle ilgili konuştu - Resim : 1

Buse Varol'a yapılan yorumu kayınvalide Suzan Tektaş'ın beğenmesiyle iddiaya göre geçen yıl yaşanan gerginlik yeniden alevlendi. Kayınvalidenin bu hamlesi, "Buse Varol istenmeyen gelin mi" yorumuna neden oldu.

Alişan sessizliğini bozdu! Buse Varol ve annesi arasındaki krizle ilgili konuştu - Resim : 2

Eşi Alişan ile arasında sorun olduğu iddiasıyla gündeme gelen Buse Varol'dan cevap niteliğinde paylaşım geldi. Alişan ile peş peşe yaptığı paylaşımlara kalp koyarken ünlü türkücü de eşinin paylaşımlarını kendi sayfasında yayınladı.

Alişan sessizliğini bozdu! Buse Varol ve annesi arasındaki krizle ilgili konuştu - Resim : 3

Tüm yaşananların ardından Alişan ilk kez sessizliğini bozdu. Günler sonra ilk kez konuşan Alişan, "Annem bakar sadece, kardeşim vefat ettiğinden beri evden dışarı çıkmıyor ki zaten. Bilmez ki o canı sıkılıyor bakıyor Instagram'a öyle" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Buse Varol Alişan Suzan Tektaş magazin haberleri