Entübe edilmişti… Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'tan haber beklerken...

koronavirüs
Entübe edilmişti… Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'tan haber beklerken...

Ünlü türkücü Alişan, koronavirüs nedeniyle yoğun bakımda olan kardeşi Selçuk Tektaş'ın sağlık durumunun kritik olduğunu açıklamıştı. Alişan'ın eşi Buse Varol, Tektaş'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Geçtiğimiz aylarda kızı Eliz'i kucağına alarak ikinci kez baba olmanın sevincini yaşayan Alişan, kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan Selçuk Tektaş'ın koronavirüs olmasıyla sarsılmıştı.

Hastaneye kaldırılan ve solunum zorluğu çeken Selçuk Tektaş entübe edilmişti.

Entübe edilmişti… Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'tan haber beklerken... - Resim : 1

Alişan, kardeşinin sağlık durumu hakkındaki sorulara “Durumu çok kritik, dua istiyoruz” diye yanıt vermişti.

Entübe edilmişti… Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'tan haber beklerken... - Resim : 3

HASTANENİN KAPISINDAN AYRILMAMIŞTI

45 yaşındaki şarkıcı, dün eşi Buse Varol ve annesi Suzan Tektaş’la birlikte hastanedeydi. Aile, doktorlardan müjdeli bir haber alabilmek için hastanenin kapısından ayrılmadı.

EŞİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Selçuk Tektaş’ın gözyaşlarına boğulan eşi Merve Tektaş’ı Alişan ve annesi teselli etmeye çalıştı.

45 yaşındaki şarkıcı ve eşi Buse Varol, doktorlardan müjdeli bir haber alabilmek için hastanenin kapısından ayrılmıyor. Son olarak Varol, hastane bahçesinden seslendi.

Alişan'ın eşi Buse Varol "Tam kapının önünde bekliyoruz ve bizi hissettiğini biliyoruz..." sözleri ile paylaşımda bulundu.

ALİŞAN KARDEŞİNDEN HABER BEKLERKEN

Öte yandan Alişan kardeşinden haber beklerken birlikte program yaptığı Demet Akalın'ın başka bir programa tek başına imza atması da dikkat çekti. 

Kaynak: Haber Global TV

Alişan Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş Selçuk Tektaş Selçuk Tektaş'ın sağlık durumu nasıl koronavirüs selçuk tektaş'tan haber var mı Demet Akalın