Alişan ile Mahsun Kırmızıgül barıştı

Alişan
Alişan ile Mahsun Kırmızıgül barıştı

Alişan ile Mahsun Kırmızıgül, arasındaki 20 yıllık küslük, ortak arkadaşları Ozan İçkale'nin araya girmesiyle son buldu. İkili, Alişan'ın ailesiyle yaptığı kazanın ardından barıştı.

Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Alişan bir dönem aynı sahneyi paylaştılar ancak bir süre sonra şirketin iflas etmesiyle yolları ayrılan üç ünlü isim, sonrasında kavgalarla magazin gündemine gelmeye başlamıştı. Özellikle Alişan ile Mahsun Kırmızıgül'ün kavgası nedeniyle eski dostlar, bibirleri hakkında sert açıklamalarda bulunuyorlardı. 

Alişan ile Mahsun Kırmızıgül barıştı - Resim : 1

İkilinin neden kavga ettikleri ve küstükleri net olarak bilinemedi ancak bir süre önce Alişan katıldığı bir programda Mahsun Kırmızıgül'ün babasına saygısızlık yaptığını ve bunu affedemeyeceğini belirtmesi üzerine tarışmanın çıkış noktası öğrenildi. Olay hakkında Alişan, ''Çok yakın bir arkadaşımızın ortak arkadaşımızın düğününde karşılaştık. Ben gittim yanına bana böyle çok soğuk bir merhaba dedi. Sonra babam yanına gitti. Böyle bacak bacak üstüne atıp babamın suratına bile bakmadan bir 'Merhaba' dedi. Yani benim kafamdan aşağı kaynar sular döküldü'' ifadelerini kullanmıştı.

Hürriyet’ten Mehmet Üstündağ’ın haberine göre, İki eski dostu, Alişan'ın haziran ayında yaşadığı trafik kazasının bir araya getirdi. Eşi ve oğlu ile birlikte aracıyla İstanbul'dan İzmir'e seyahat eden Alişan, Haziran ayında bir tarfik kazası geçirmiş ve büyük bir tehlike atlaşmıştı. Olayın ardından Kırmızıgül'ün, Alişan'ın evine geçmiş olsun ziyaretine gitti ve iki yakın arkadaşın barıştı. 

Alişan Mahsun Kırmızıgül