Alişan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek: Niye korktunuz ki?

Alişan
Alişan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek: Niye korktunuz ki?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medyaya yönelik kapsamlı bir hukuki düzenlemenin yolda olduğunu duyurmuştu. Bu açıklamaların ardından şarkıcı Alişan'ın yaptığı açıklama dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün gerçekleştirilen AK Parti'nin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda, sosyal medya düzenlemesinin geleceğini belirterek, "Erişim engeli ile adli/mali yaptırım dahil her türlü tedbiri alacağız" dedi.

"Sosyal medya düzene sokulmalı" diyerek yeni bir düzenlemenin parlamentoya hızlıca getirileceğini duyuran Erdoğan, "Erişim engeli ile adli yaptırım dahil her türlü tedbiri alacağız. Buradan Adalet Bakanlığımıza, ilgili tüm kurumlarımıza süratle bu konuda çalışma yapılması çağrısında bulunuyorum" ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının ardından, şarkıcı Alişan Twitter üzerinden yaptığı açıklamada şunları söyleyerek bu karara destek verdi:

"Eleştiri yapmakla, hakaret etmek, küfür etmek aynı şey değil... Beni eleştirebilirsin, sevmeyebilirsin ama bana küfür edemezsin, iftira atamazsın, aileme hatta çocuğuma kadar nefretini kusup belden aşağı hakaret edemezsin... Kimse kimseye edemez! Niye korktunuz ki bu yasadan??"Alişan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek: Niye korktunuz ki? - Resim : 1

Alişan sosyal medya cumhurbaşkanı erdoğan