Alişan ateş püskürdü: "Hesabını sormazsam, adam değilim!"

Alişan
Alişan ateş püskürdü: "Hesabını sormazsam, adam değilim!"

Şarkıcı Alişan, "Yılbaşı kutlayan Müslüman olamaz" dediği iddialarına sert tepki gösterdi. Şarkıcı, kendisine ait olmadığını söylediği sözü paylaşan sosyal medya hesabı ve sorumlularına hesap soracağını açıkladı.

Alişan, "Bunlar Müslüman değil. Kafir zındık, hayasız. Mekke'nin fethi kutlu olsun" dediğini iddia eden hesaba ateş püskürdü.

Alişan ateş püskürdü: "Hesabını sormazsam, adam değilim!" - Resim : 1

Ünlü şarkıcı, "Kaç kişisiniz? Kime çalışıyorsunuz? Amacınız ne? bilmiyorum ama bunun hesabını ve bana edilen küfür ve hakaretlerin hesabını sizden sormazsam adam değilim?" dedi.

"GERÇEK DIŞI HABERLER YAPIYORUZ!"

Alişan'ın "Yılbaşı kutlayan Müslüman olamaz" dediğini iddia eden hesaptan ise şarkıcıya "İstiyorsanız, silelim sonuçta gerçek dışı haberler yapıyoruz. Profilimizde yazıyor" mesajı geldi. 

Alişan ateş püskürdü: "Hesabını sormazsam, adam değilim!" - Resim : 2

Alişan, kendisine ait olmadığını söylediği sözü paylaşan hesaba tepkilerine devam ederek, "Edilen hakaretleri, küfürleri de silebiliyor musunuz? Ben gerçek dışı değil, gerçekten mahkemeye verdim bile sizi! Hakime savcıya anlatırsınız, biz gerçek dışı şeyler yazıp insanlara hakaret ettiriyoruz sonra da eğleniyoruz okuyup dersiniz!" dedi. 

Alişan