Ali Sunal'ın mutlu günü

Ali Sunal'ın mutlu günü

Oyuncu Ali Sunal ile eşi Nazlı Kurbanzade Sunal'ın ikinci bebekleri dünyaya geldi. Özel bir hastanede dünyaya gelen bebeğe çift, Nil adını verdi.

Show TV ekranlarının sevilen komedi programı 'Güldür Güldür Show'un 'Aziz Bey'i Ali Sunal, ikinci kez babalık heyecanı yaşadı.

KIZLARINA 'NİL' İSMİNİ VERDİLER

Sunal, müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Ünlü oyuncu, "Maceralarımıza çok güzel bir tanesi daha eklendi Nazlım. Bana hayal edemeyeceğim güzellikler yaşattığın için sana teşekkür ederim canım sevgilim. Evet, bildiniz Nil kızım doğdu. Herkes iyi, selamları var." sözleriyle duygularını dile getirdi.Kurbanzade ise, "Ne sürprizli bir gün. Hikayemiz çok heyecanlı başladı. Hep böyle mutlulukla devam etsin. Ailemize hoşgeldin canım Nil." ifadelerini kullandı.

"RAHAT BİR ANNEYİM"

Geçtiğimiz haftalarda hakkında bilinmeyenleri anlatan Nazlı Kurbanzade, genel olarak düzenli ve programlı biri olduğunu belirtmişti.

Kurbanzade, "Aslında 'Annelik ile birlikte hayatım başka bir yöne evrildi' diyemem. Çocuklu hayatta da şartlar elverdiği sürece bu şekilde devam etmeye çalışıyorum. Kendimi çok daha panik ve pimpirikli sanıyordum ama Narin doğunca kafamdakinden çok daha rahat bir anne olduğumu anladım." diye konuşmuştu.

Kaynak: Haber Global TV

Ali Sunal bebek