Ali Sunal'ın eşi Nazlı Kurbanzade'den annelik itirafı

koronavirüs
Ali Sunal'ın eşi Nazlı Kurbanzade'den annelik itirafı

2018 yılında ünlü oyuncu Ali Sunal ile nikah masasına oturan Nazlı Kurbanzade yeniden anne olacağını duyurmuştu. İkinci bebeğini kucağına almak için gün sayan Kurbanzade samimi açıklamalarda bulundu.

Show TV’nin eğlence programı Güldür Güldür Show’un sevilen oyuncusu Ali Sunal’ın avukat eşi Nazlı Kurbanzade, hakkında bilinmeyenleri anlattı.

“KAFAMDAKİNDEN ÇOK DAHA RAHAT BİR ANNEYİM”

Genel olarak düzenli ve programlı biri olduğunu belirten Kurbanzade, "Aslında 'Annelik ile birlikte hayatım başka bir yöne evrildi' diyemem. Çocuklu hayatta da şartlar elverdiği sürece bu şekilde devam etmeye çalışıyorum. Kendimi çok daha panik ve pimpirikli sanıyordum ama Narin doğunca kafamdakinden çok daha rahat bir anne olduğumu anladım" diye konuştu.

“MUTLU OLACAKSA DESTEKLERİM”

Kızı Narin’in mutlu olacağı işi yapmasından yana olduğunu söyleyen Kurbanzade, "Ben avukatım. Avukatlık mesleği sevilmeden yapılacak bir meslek değil. Eğer bu yola baş koyacaksa ve mutlu olacaksa desteklerim tabii" ifadelerini kullandı.

MAG Dergisi'ne konuşan Kurbanzade, ayrıca, "Tüm annelerin, anne adaylarının ve kalbinde anne sevgisi taşıyan herkesin Anneler Günü'nü kutlarım" dedi.

HAYRANLARINI KORKUTMUŞTU

Müzisyen Ömer Öztüyen ile olan evliliğinden olan kızı Nova’yı kucağına alan Ezo Sunal, doğumdan kısa süre sonra koronavirüse yakalanmıştı.

Ali Sunal'ın eşi Nazlı Kurbanzade'den annelik itirafı - Resim : 1

İlk kez ebeveyn olan Sunal’ın hemen ardından ikinci kez baba olmaya hazırlanan Ali Sunal’ın da testi pozitif çıkmıştı.

Sağlık durumu ağırlaşınca hastaneye kaldırılan Ali Sunal hayranlarını korkutmuştu. 

Sosyal medya hesabından iyi haberi veren Sunal, "Tedavim bitti, iyiyim. Eve çıktım. İlgilenen herkese teşekkürler" mesajını yayınlamıştı. 

Ali Sunal'ın eşi Nazlı Kurbanzade'den annelik itirafı - Resim : 2

koronavirüs Ali Sunal