Ali Şen'in gelini Aslı Şen şarkıcı Linet'in üzerine kırmızı çarpı attı: Tüm erkekli masalara...

Magazin Haberleri
Ali Şen'in gelini Aslı Şen şarkıcı Linet'in üzerine kırmızı çarpı attı: Tüm erkekli masalara...

Fenerbahçe Spor Kulübü eski başkanlarından Ali Şen'in gelini Aslı Şen, dinlemeye gittiği Linet'e sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. Masalarının en önde olmasına rağmen, ünlü şarkıcının kendilerine selam vermediğini söyleyen Aslı şen, yaptığı paylaşımda Linet'in üzerine kırmızı çarp attı.

İş insanı Aslı Şen, dün akşam bir grup kadın arkadaşı ile bir mekanda sahneye çıkan Linet'i dinlemeye gitti. Masalarının en önde olmasına rağmen, ünlü şarkıcının bir kez bile kendilerine selam vermemesine tepki gösteren Aslı Şen, arkadaşlarıyla mekanı terk etti. 

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Aslı Şen, paylaştığı Linet fotoğrafının üzerine de çarpı işareti koydu. Şen, “Seyretmiş olduğunuz sanatçı adabı muaşeretten bir haber bir sanatçı. Neden star olamadığını bu akşam anladık. Özellikle kadın kadına gidecekseniz zaten gitmeyin!" dedi.

Ali Şen'in gelini Aslı Şen şarkıcı Linet'in üzerine kırmızı çarpı attı: Tüm erkekli masalara... - Resim : 1

Aslı Şen, bir sonraki paylaşımında da şu ifadelere yer verdi:  İşte o açıklama:

Yıllardır canlı müzik mekanlarında bir çok sanatçıyı dinlemeye giderim. Genelde de masam en öndedir. Adabımuaşeret gereği sanatçı özellikle ön masalara (ki bence tüm salona demeli) gözünün ucuyla da olsa saygıdan bir selam verir.

Dün gece sanatçımız 6 kadından oluşan masamıza bir an olsun bile gözünün ucuyla bile bakmazken, her nedense tüm erkekli masalara gülücükler gönderiyordu. 2 sene önce de başka bir mekanda yapmıştı, "herhalde ben yanlış anladım" demiştim. Dün gece de aynı şey olunca anladım ki hanımefendinin tarzından. Sesine bayılmama rağmen, sahnesi ve özellikle kadınlara olan tavrı sebebiyle masamızı erkenden terk ettik.

Biraz Tarkan'ı, Ebru Gündeş'i, Kenan Doğulu'yu, Zülfü Livaneli'ni Sezen Aksu'yu izlemesini öneririm. Starlık sadece ses ile olmuyor maalesef:(

Ali Şen'in gelini Aslı Şen şarkıcı Linet'in üzerine kırmızı çarpı attı: Tüm erkekli masalara... - Resim : 2

Linet aslı şen Ali Şen