Ali Koç ile eşinin arası Fenerbahçe yüzünden bozuldu!

Magazin Haberleri Spor haberleri Ali Koç Fenerbahçe
Ali Koç ile eşinin arası Fenerbahçe yüzünden bozuldu!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ile Nevbahar Koç'un evliliğini yine dillere dolandı. Koç çiftinin arası Fenerbahçe yüzünden bozulduğu iddia ediliyor.

Son dönemlerde aralarının bozuk olduğu ve hatta boşanacakları iddia edilen Ali Koç ve Nevbahar Koç çiftiyle ilgili Sabah Gazetesinden Bülent Cankurt bir yazı kaleme aldı.

KOÇ ÇİFTİ BOŞANIYOR MU?

Cankurt'un yazısı şöyle:

Sosyetedeki dedikoducular, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ile Nevbahar Koç'un evliliğini yine dillerine dolamış durumdalar! Her iki-üç yılda bir, birileri "Boşanıyorlar" diye ortaya bir bomba bırakıyor! Zaten sonu da gelmiyor.

Son günlerde yine sosyete kulislerinde kulaktan kulağa Koç çiftinin boşanacağı konuşulmaya başlandı. Nevbahar Hanım, tek başına Paris'e gitti ve yaklaşık bir haftadır orada. Herhalde dedikodu bu yüzden çıktı ama Nevbahar Hanım zaten uzun süredir, eşinin yoğunluğundan dolayı genelde tek başına geziyor.

Gerçi, aileye yakın bir kaynaktan öğrendim ki, bu sıralar araları biraz limoniymiş. Sebebi de Fenerbahçe'ymiş. Nevbahar Hanım, Ali Koç'un, işinden arta kalan bütün zamanını Fenerbahçe'ye ayırmasından ve kendisini ihmal etmesinden rahatsızmış. Ali Koç, eşinin gönlünü almasını bilir, buradan dedikoduculara bir malzeme çıkmaz, benden söylemesi...

Kaynak: Haber Global TV

Ali Koç fenerbahçe Nevbahar Koç spor haberleri magazin haberleri