Ali Atay, Son Yaz'dan ayrılıyor mu? Açıklama geldi

Dizi Haberleri Son Yaz
Ali Atay, Son Yaz'dan ayrılıyor mu? Açıklama geldi

Fox TV'de yayınlanan Son Yaz, dün akşam 21. bölümüyle sezon finali yaptı. Dizide Selim Kara'yı canlandıran Ali Atay'ın projeye veda edeceği iddia edildi. Oyuncunun menajeri konuyla ilgili açıklama yaptı.

Fox TV'nin sevilen dizisi Son Yaz, 4 Haziran 2021 Cuma yayınlanan 21. bölümü ile sezon finali yaptı. 

O3 Medya'nın FOX için çektiği dizide ayrılık rüzgarlarının estiği konuşuluyordu. Son olarak dizinin başrol oyuncusu Ali Atay'ın projeye veda edeceği iddia edildi. 

Son Yaz'ın hayranlarını üzen haberlerin ardından oyuncunun menajeri, 'ayrılık' haberlerini yalanladı. 

Ali Atay, Son Yaz'dan ayrılıyor mu? Açıklama geldi - Resim : 1

Ali Atay, yeni yayın döneminde de diziye devam edecek. 

Ali Atay, Son Yaz'dan ayrılıyor mu? Açıklama geldi - Resim : 2

SON YAZ SEZON FİNALİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Gökhan'ın, Selçuk Taşkın'ı kaçırma amacı farklıdır. Akgün ve babası ile yüzleşerek geçmişten gelen bir aile sırrını ifşa etmek istemektedir. Fakat planları, Akgün ve Selçuk Taşkın yüzleşemeden bozulur.

Selim ve Canan, Yağmur'un kaçırılması sonrası oturup ilişkileri üzerine konuşurlar. Selim Kara Çeşme'ye döndüğünden beri Kara ailesinin başına gelmeyen kalmamıştır. Canan, ilişkisi ile ilgili radikal kararlar almanın arefesindedir.

Yağmur ve Akgün bütün yaşananlarının ardından ilişkilerine bıraktıkları yerden devam etmenin hayalini kurarken önlerinde tek bir engel kalmıştır. Akgün'ün ağabeyi hala hayatta ve kayıptır. Akgün yaptıklarının hesabını ağabeyinden soracak mıdır? Yoksa Yağmur'u dinleyip peşini bırakacak mıdır?

Büyük gün yaklaşmaktadır. Selçuk Taşkın'ın Halil Sadi'ye karşı gizli tanıklık yapacağı mahkeme günü belli olmuştur. Fakat Selçuk Taşkın'ı Gökhan vasıtası ile susturamayan Halil Sadi, Selçuk Taşkın'ın mahkemeye çıkmaması için elinden geleni yapacaktır. Selçuk Taşkın, İstanbul'da mahkemeye çıkıp tanıklık yapabilecek midir?

Kaynak: Haber Global TV

Ali Atay dizi dizi haberleri son yaz Son Yaz sezon finali son yaz dizisi haberleri son yaz sezon finali izle son yaz 14. bölüm izle Son Yaz son bölümde neler oldu