Aleyna Tilki'den Demet Akalın'a şok sözler: Nefret kimseyi beslemez

Demet Akalın Aleyna Tilki Magazin Haberleri
Aleyna Tilki'den Demet Akalın'a şok sözler: Nefret kimseyi beslemez

Şarkıcı Aleyna Tilki, "Dünya starı olacağını söylüyordu. Yazık bak çocuk dizisinde oynuyor. Artık Hira bile izlemiyor onun dizisini" diyen Demet Akalın'a, "Nefret ve öfke kimseyi beslemez. Benim kapım herkese açık" diyerek yanıt verdi.

Şarkıcı Aleyna Tilki, önceki gün Emirgan'da görüntülendi. Dubai tatilinden dönen Aleyna Tilki, geçtiğimiz haftalarda kendisiyle polemiğe giren Demet Akalın'a cevap verdi.

"DÜNYA STARI OLMAK İSTİYORUM"

İngilizce albüm çıkaracağını söyleyen Tilki, "Risk alarak böyle bir albüme giriştim. Dünya starı olmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

"OMURGASIZ OLAMAM"

"Tarzıma yakışmayan bir şarkıyı seslendirmem" diyen Tilki, "16 yaşında değilim! 21 yaşındayım artık. Bu yaştan sonra omurgasız olamam" dedi.

AKALIN'IN O SÖZLERİ HATIRLATILDI

Demet Akalın, Tilki hakkında, "Dünya starı olacağını söylüyordu. Yazık bak çocuk dizisinde oynuyor. Artık Hira bile izlemiyor onun dizisini" demişti.

"BENİ ÇOK DÖVDÜLER"

Ünlü şarkıcı, Akalın'ın bu sözlerini hatırlatan muhabire, "Nefret ve öfke kimseyi beslemez. Benim kapım herkese açık. 16 yaşında gay barda şarkı söylediğimde tüm ülke üstüme gelmişti. Beni çok dövdüler. Şimdi, 'Aleyna doğru yolda diyorlar'" ifadelerini kullanarak Akalın'a mesaj gönderdi.

Kaynak: Diğer

Aleyna Tilki Demet Akalın Emirgan Dubai magazin son dakika