Aleyna Tilki 'Türk Lokumu' oldu, Real Love ile beğeni topladı

Magazin Haberleri
Aleyna Tilki 'Türk Lokumu' oldu, Real Love ile beğeni topladı

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, şu anda Londra'da ama tüm dünyada ve Türkiye'de adından söz ettirecek sürpriz bir çalışmaya imza attı. Genç şarkıcı, Amerikalı dünyaca ünlü müzisyen Dillon Francis’in yeni çıkan albümünde ‘Real Love’ şarkısını seslendirdi.

Aleyna Tilki kısa süre önce Londra'ya uçmuştu. Tilki, müzik kariyerinde düşüşe geçtiği iddialarına sosyal medya hesabından cevap vermiş ve iddiaları reddetmiş, "Aleyna geri dönecek, söz" demişti.

Aleyna Tilki 'Türk Lokumu' oldu, Real Love ile beğeni topladı - Resim : 1

Şarkıcı daha sonra Londra'ya gitmiş ve oradan paylaşımlar yapmıştı. Tilki'nin bu paylaşımları yüzbinlerce beğeni de almıştı.

Aleyna Tilki 'Türk Lokumu' oldu, Real Love ile beğeni topladı - Resim : 2

Müzik çalışmaları için Londra’ya yerleşen ve bir süre orada kalacak olan Aleyna Tilki ilk önce bir otele yerleşti ardından kendisine bir daire kiraladı. Ve o daireye de 3 bin sterlin gibi yüksek bir kira ücreti ödemeye başladı.

Aleyna Tilki 'Türk Lokumu' oldu, Real Love ile beğeni topladı - Resim : 3

YENİDEN GÜNDEME GELDİ

Dünya çapında üç büyük müzik şirketin biri olan Warner Music'le bir albüm ve 4 single yapmak üzere anlaşan Aleyna Tilki , Amerikalı dünyaca ünlü müzisyen Dillon Francis’in yeni çıkan “Happy Machine” albümünde söylediği ‘Real Love’ şarkısının yayınlanmasıyla gündemin ilk sıralarına oturdu.

Dilon Francis’in geçtiğimiz haftalarda Beyond Wonderland festivali sahnesinde seyirci ile paylaştığı ve o geceden beri dünyanın her yerinden birçok müzikseverin merakla beklediği 'Real Love' adlı şarkı Aleyna Tilki’nin adını yurt dışında duyurduğu şarkısı oldu.

Aleyna Tilki 'Türk Lokumu' oldu, Real Love ile beğeni topladı - Resim : 4

AMERİKA’DA VE ESKİŞEHİR’DE ÇEKİLDİ

'Real Love’ın Amerika'da ve Aleyna Tilki‘nin isteği üzerine Eskişehir Sivrihisar Havacılık Merkezi’nde, 2. Dünya Savaşı'ndan kalma uçakların arasında 14 saatte çekilen, nefes kesici görüntüler ve dans koreografileri ile dolu video klibini Amerikalı yönetmen Jake Wagner çekti.

Aleyna Tilki 'Türk Lokumu' oldu, Real Love ile beğeni topladı - Resim : 5

Uçaktaki bir yazı ise dikkat çekti: Turkish Delight...

Kaynak: Haber Global TV

Aleyna Tilki magazin magazin haberleri