Aleyna Tilki, Roman havasında böyle göbek attı

Attığı her adımla adından söz ettirmeyi başaran Aleyna Tilki, Roman havasında göbek attı. Genç şarkıcı, kulisinden paylaştığı o anları "Evcilik oynuyoruz" notuyla yayınladı.

Geçtiğimiz günlerde İbrahim Selim'in YouTube'da yayınlanan programına katılan Aleyna Tilki, çok konuşulan açıklamalarda bulunmuştu. 

Genç şarkıcı, hayalindeki erkeği şöyle anlatmıştı:

"Efendi, ağır, keko ve biraz maço olsun. İşime ve iş saatlerime karışmasın. Çok zor değil, özünde kekoluk olacak ama öyle hissettirmemek için elinden geleni yapacak."

Tilki, "Hangi davranış seni o kişiden soğutur?" sorusuna da şu cevabı vermişti: "Olduğu gibi gözükmemesi ve boş konuşması, konuşmamayı bilmemesi… Ben çünkü dolu sohbet etmeyi severim.

Hangi konu olursa olsun konuştuğumuz konuda bilgili olsun, o konuyu içselleştirsin isterim. Yarattığı kişiden konuşmasın, kalbinden konuşsun isterim. Böyle olmadığı zaman kaçarak uzaklaşıyorum. Bu durumla çok karşılaşıyorum, çok aptal insan var."

Aleyna Tilki, Roman havasında böyle göbek attı - Resim : 1

ROMAN HAVASINDA GÖBEK ATTI

Açıklamalarıyla dikkat çeken Aleyna Tilki, kuliste Roman havasında göbek attı. Tilki, o anları “Kuliste evcilik oynuyoruz. Ben mahalle arası kuaför salonu sahibi oldum” notuyla paylaştı. 

Kaynak: Haber Global TV

Aleyna Tilki Roman havası magazin haberleri