Aleyna Tilki: Dünya markaları beni taklit ediyor

Aleyna Tilki: Dünya markaları beni taklit ediyor

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, önceki gün Kuruçeşme'de bir ödül töreninin çekimlerinde görüntülendi. Geçtiğimiz aylarda İngilizce şarkısı Retrograde ile dünyaya açılan Tilki, iddialı açıklamalarda bulundu.

Her fırsatta dünya yıldızı olmak istediğini dile getiren Aleyna Tilki, geçtiğimiz Şubat ayında İngilizce şarkısı Retrograde'i yayınladı. 

Tilki, İngilizce sözlü ‘Retrograde’ şarkısına iyi dönüşler aldığını, yeni çalışmasının hazırlıklarını da tamamlamak üzere olduğunu söyledi:

“‘Retrograde’ şarkısındaki amacım dünya müzik sektörüne Aleyna’yı tanıtmaktı. Bunu da yapmış olduk. Dünyaca ünlü prodüktörlerle çalışmaya başladım. Hedefim dünya çapında taklit edilebilir biri olmaktı. Birçok dünya markası da beni taklit etmeye başladı.”

Aleyna Tilki: Dünya markaları beni taklit ediyor - Resim : 1

“OYUNCULUK BANA GÖRE DEĞİLMİŞ”

Şarkıcı, gazetecilerin, "Tekrar oyunculuk yapar mısınız?" sorularına da yanıt verdi.

Aleyna Tilki, konuyla ilgili, "Bilemiyorum. Oyunculuk çok zormuş. Şarkı yaparken 24 saat stüdyoda kalabilirim ama bir dizide yönetmenin beni yönettiği, sürekli istenileni yapmak bana göre bir şey değil" yanıtını vererek, oyunculuk yapmaya sıcak bakmadığını ifade etti. 

Aleyna Tilki: Dünya markaları beni taklit ediyor - Resim : 2

"KONYA'DA DOĞMAK BANA ÇOK ŞEY KATTI"

"Amerikada doğmuş olsaydın her şey daha farklı olur muydu?" sorusuna yanıt veren Tilki, şunları söylemişti:

Daha kötü olurdu. Amerika’da doğup, büyüseydim oradaki starlardan bir farkım kalmazdı. Konya’da doğmak, Anadolu’nun enerjisini taşımak, bana çok şey kattı. Benim dünya starı olabilecek olmamın başlıca nedeni kendine has bir tip olmam. Yurt dışındaki insanlar da bu konuya çok ilgi gösteriyor. Beni dünya starlarından ayıran şey; bence Konya'da doğmuş olmamdır. Başlangıcım yurt dışında olsaydı bu kadar özel bir sanatçı olamazdım.

Kaynak: Haber Global TV

Aleyna Tilki aleyna tilki retrograde magazin haberleri Kuruçeşme