Aleyna Tilki'den ilginç açıklama: Paralel evrende içime öyle doğdu

Aleyna Tilki'den ilginç açıklama: Paralel evrende içime öyle doğdu

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, söz ve müziği kendisine ait olan 'Sır' adını verdiği yeni parçasının tanıtımı için robotla evlenmesini eleştirenlere yanıt verdi.

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, önceki gün Nişantaşı’nda alışveriş yaparken objektiflere takıldı. 

KIYAFETİN RUHUNA BAKIYOR

Marka takıntısı olmadığını belirten Tilki, “Benim marka takıntım yok ama proporsiyon takıntım var. Bir de 'Ruhu var mı?' diye ona bakıyorum. Zaten yarı Türkiye, yarı yurt dışında yaşadığım için hususi olarak yurt dışına gitmiyorum. Orada çok kaldığım için alışverişimi yapıp geliyorum” ifadelerini kullandı.

Aleyna Tilki'den ilginç açıklama: Paralel evrende içime öyle doğdu - Resim : 1

‘Aleyna Tilki magazin figürü olmaya başladı’ şeklinde eleştiriler aldığını söyleyen 21 yaşındaki popçu, şu açıklamalarda bulundu:

"Ben onlara çok gülüyorum. Eskiden de her gün manşetlerde değil miydim? Zaten hep böyle anıldım, zaten hep magazin figürüydüm ve hep konuşuldum.

Her zaman formüllü şeyler yapmak yerine bazen de gönlümü görsünler isteyemez miyim? Hep bir formül yaparsam kalbin ne yapacak? Kalbimden geleni yapacağım."

Aleyna Tilki'den ilginç açıklama: Paralel evrende içime öyle doğdu - Resim : 2

“ELEŞTİRİLMEYEN TEK GÜNÜM OLMADI”

Yeni şarkısının tanıtımı için robotla evlenmesini eleştirenlere kızmadığını belirten Aleyna Tilki, "Kızmadım, çıktığım günden beri eleştirilmeyen tek günüm olmadı" ifadelerini kullandı.

"TARKAN'IN HER ŞARKISI TUTMUŞ MU?"

Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla hayranlarını sık sık şaşırtan popçu sözlerine şöyle devam etti: 

"Mesela Tarkan’a sorsana her şarkısı tutmuş mu adamın? Tutmamıştır ama o bir efsane, bazen gönlünden geleni yapıyor, bazen de insanların istediği şeyi.”

Aleyna Tilki'den ilginç açıklama: Paralel evrende içime öyle doğdu - Resim : 3

Ünlü şarkıcı, "Robotla evlendim, belki herkes öyle bir şey yapmamı istemedi, belki de paralel evrende öyle bir hikaye içime doğdu. Beni eleştirebilirler, kalbimi ve hissettiklerimi asla eleştiremezler” açıklamasıyla yine şaşırttı.

Aleyna Tilki'den ilginç açıklama: Paralel evrende içime öyle doğdu - Resim : 4

KLİP İÇİN KIZ KULESİ'NİN ÇATISINA ÇIKTI 

Aleyna Tilki, Instagram hesabından İstanbul'un tarihi yapılarından olan Kız Kulesi'nde çekilen klibinin kamera arkası görüntülerini yayınladı. Çekimler için Kız Kulesi'nin çatısına çıkan şarkıcıya, çekim ekibinden görevliler yardımcı oldu.

Aleyna Tilki, paylaşımına, "Büyük tarihi değerimiz Kız Kulesi'nin çatısında, dünyaca ünlü prodüktör Diplo ile yaptığım Türkçe bir şarkıya klip çektik. Klip 20 Ağustos Cuma günü yani üç gün sonra yayında olacak. Kariyerimin en değerli işlerinden birisi Sır. Kalbimi açtım, koydum ortaya ve sonra bir baktım her istediğim olmuş. Çok şükür çok teşekkür emeği geçen herkese" notunu ekledi.

Kaynak: Haber Global TV

Aleyna Tilki paralel evren magazin haberleri Nişantaşı Aleyna Tilki Sır şarkısı