Aleyna Tilki-Atakan polemiği hız kesmiyor! Aleyna, bir kez daha konuştu

Aleyna Tilki-Atakan polemiği hız kesmiyor! Aleyna, bir kez daha konuştu

Aleyna Tilki'nin Atakan Kayalar ile tanışmak istemesinin ardından Atakan, genç şarkıcıyı dinlemediğini dile getirmişti. Genç şarkıcı, Atakan'ın bu cevabından sonra bir kez daha konuştu.

Sosyal medyada yayılan videosunun ardından Türkiye gündeminden düşmeyen Atakan Kayalar ile Aleyna Tilki arasındaki karşılıklı açıklamalar hız kesmiyor. Tilki'nin kendisiyle tanışmak istemesine "Aleyna Tilki dinlemiyorum" diyerek olumsuz cevap veren Atakan'a cevap gecikmedi.  

Atakan Kayalar'dan Aleyna Tilki'yi üzecek yanıt

"KORKTUĞUM KONU BAŞINA GELDİ"

Aleyna Tilki, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Atakan'ın bana verdiği cevaptan ve görüştüğü insanlardan, dün yazdığım yazıda korktuğum konunun başına geldiğini anlamış olduk. Kristal çocuklar bi şekilde sesini duyurmak zorunda ama kendini korumalısın minik. Popülerlik çoğu zaman bilgini, zekanı, birikimini görünmez kılar" karşılığını verdi. 

NE OLMUŞTU?

Aleyna Tilki, dün Atakan'la ilgili yaptığı paylaşımda "Bu çocuğu çok iyi anlıyorum ya. Onun yaşında benim de Fen Laboratuvarım vardı, ilaç yapıyordum. Okul bana yetmiyordu. Bir oda dolusu ansiklopedim vardı. Umarım anlaşılamadığın için popülarizme köle olarak atanıp harcanmazsın Atakan" ifadelerini kullanmıştı. Atakan ise Erol Köse'nin sosyal medyada paylaşmak için çektiği videoda "Neler dinliyorsun?" sorusuna "Neler dinlemediğimi söyleyeyim ben, ondan sonrasında anlaşılacaktır. Rap ve Aleyna Tilki dinlemem" cevabını vererek Aleyna Tilki'yi bir nevi geri çevirmişti.

Aleyna Tilki Atakan Kayalar