Aleyna Kalaycıoğlu ilk kez konuştu! Cengiz Ünder ile neden ayrıldı?

Magazin Haberleri
Aleyna Kalaycıoğlu ilk kez konuştu! Cengiz Ünder ile neden ayrıldı?

2021 Survivor Gönüllüler Takımı'nda yarışan Aleyna Kalaycıoğlu daha sonra şarkıcı olmuştu. Sosyal medyada iddialı pozlarını paylaşan Survivor Aleyna futbolcu Cengiz Ünder ile aşk yaşıyordu. İlişkisi kısa süre Aleyna Kalaycıoğlu'ndan ayrılık itiraf geldi.

Survivor’ın eski yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu ile Fransa'da Marsilya forması giyen Cengiz Ünder aşk yaşamaya başlamıştı. Aşkları hızlı başlayıp hızlı biten çiftten Survivor Aleyna, Cengiz Ünder ile neden ayrıldıklarını anlattı.

Aleyna Kalaycıoğlu ilk kez konuştu! Cengiz Ünder ile neden ayrıldı? - Resim : 1

Son dönemde adı Sinan Akçıl ile anılan ancak yalnızca birlikte düet yapan Aleyna Kalaycıoğlu ilişkisinin bitme sebebini şu sözlerle anlattı:

"Cengiz ile bir birbirimizi tanıma aşamasındaydık fakat kısa sürdü. Kariyer ve karakter olarak aşırı uyuşamadığımızı fark ettik. Benim kariyer hedeflerimle onunki çok farklı ve ortak paydada buluşamadık aslında."

KARİYERİNE DESTEK OLMADI

Survivor Aleyna ünlü futbolcunun kendisine karşı çıktığını da ima ederek "Benim istediğim sektör, onun o sektöre çok sıcak bakmayışı... Ben 24 yaşındayım ve benim için her şeyden önce kariyerim gelir" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Aleyna Kalaycıoğlu Cengiz Ünder Sinan Akçıl magazin haberleri