Aldığı kilolarla tanınmaz hale gelmişti! Adriana Lima'nın son hali şaşırttı

Haber Merkezi
Magazin Haberleri
Aldığı kilolarla tanınmaz hale gelmişti! Adriana Lima'nın son hali şaşırttı

Victoria's Secret Meleği olarak bir döneme damga vuran Brezilyalı eski model Adriana Lima, Los Angeles Kaliforniya'da ‘The Thicket’ filminin dünya prömiyerine katıldı. Son yıllarda aldığı kilolarla gündeme gelen Lima'nın zayıflamış yeni görüntüsü sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Dünyanın en güzel kadınlarından biri olarak anılan Adriana Lima, Victoria's Secret defilelerindeki unutulmaz performanslarıyla tanınmış ve bir döneme damgasını vurmuştu.

Aldığı kilolarla tanınmaz hale gelmişti! Adriana Lima'nın son hali şaşırttı - Resim : 1

Lima, 2022 yılında Tiktok hesabından yaptığı bir paylaşımla üçüncü çocuğuna hamile olduğunu duyurmuştu. Ağustos ayında da bebeğini kucağına alan Lima, hamileliği süresince de bebeğin babası Andre Lemmers ile etkinliklerde boy göstermişti.

Aldığı kilolarla tanınmaz hale gelmişti! Adriana Lima'nın son hali şaşırttı - Resim : 2

ALDIĞI KİLOLAR OLAY YARATMIŞTI

Doğumdan dört ay sonra Cannes'da podyuma çıkarak herkesi şaşırtan Lima'nın aldığı kilolar dikkat çekmişti. Güzel modelin aldığı kilolar ilk olarak o zaman göze çarpmıştı. 'Doğumdan sonra normaldir' yorumları yapılmıştı.

'FRANSIZ ASKISI' İDDİASI

Dünyaca ünlü model, 'Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı' isimli filmin galasındaki görüntüsüyle de herkesi şoke etmişti. Sosyal medyada Lima'nın yüzündeki değişimin Fransız askısı adlı bir işlem yaptırması nedeniyle oluştuğu iddia edilmişti.

Aldığı kilolarla tanınmaz hale gelmişti! Adriana Lima'nın son hali şaşırttı - Resim : 3

"SONUNDA ÖZÜNE DÖNMÜŞ"

Adriana Lima, son olarak ‘The Thicket’ filminin dünya prömiyerine katıldı. Lima, beyaz tulumuyla beğeni yağmuruna tutuldu. Uzun süredir ortalarda görünmeyen Adriana Lima zayıflamış yeni görünümüyle tekrar sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada Lima'nın yüzündeki dolguları erittiği de iddia edildi.

Bu görünümü Adriana Lima'ya pek çok yorum yapılmasına da sebep oldu. Sosyal medyada "Sonunda özüne dönmüş", "Estetiksiz hali çok iyi", "Taş gibi" yorumları yapıldı.