Aldatmak dizisinde bir veda daha! İddialı oyuncu ayrılıyor

Aldatmak Dizi Haberleri Magazin Haberleri
Aldatmak dizisinde bir veda daha! İddialı oyuncu ayrılıyor

Atv’nin sevilen dizisi Aldatmak'ta Aras Aydın'ın arından bir veda daha gerçekleşecek. Senaryodaki hikayesi bittiği için Zeliş rolünü canlandıran Selin Kahraman yapımdan ayrılacak.

Başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Yusuf Çim, Cem Bender, Caner Şahin, Feyza Sevil Güngör, Asena Girişken, Cem Sürgüt, Bekay Ateş, İlayda Çevik, Selin Kahraman ve Meltem Baytok'un kadrosunda yer aldığı Aldatmak dizisinde bir veda daha yaşanacak. Sezon başında Aras Aydın'ın ayrıldığı diziye şimdi de Selin Kahraman veda ediyor.

SENARYODAKİ HİKAYESİ BİTTİ

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, sevilen dizide Zeliş rolüne hayat veren Selin Kahraman'ın senaryodaki hikayesinin bitti.

Aldatmak dizisinde bir veda daha! İddialı oyuncu ayrılıyor - Resim : 1

SELİN KAHRAMAN KİMDİR?

Tiyatro ve dizi film oyuncusu. 1 Ocak 1995 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu. Tiyatro çalışmaları yanı sıra 2020 içinde rol aldığı Beni Bırakma dizisinde İnci, Bay Yanlış dizisinde Derin karakterlerini canlandırdı. 2021 ve 2022’de yeni dizilerde oynadı. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.

Aldatmak dizisinde bir veda daha! İddialı oyuncu ayrılıyor - Resim : 2

Rol Aldığı Bazı Tiyatro Oyunları:

Küçük Burjuva Düğünü / Asistan - 2019 

Kış Masalı / Oyuncu – 2018

Rol Aldığı Film ve Diziler:

Ben Gri (Leyla, TV Dizisi 2022)

Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı (Aysel, TV Dizisi 2021)

Bay Yanlış (Derin, TV Dizisi 2020)

Beni Bırakma (İnci, TV Dizisi 2020)

Aldatmak dizisinde bir veda daha! İddialı oyuncu ayrılıyor - Resim : 3

ALDATMAK 45. BÖÜLMDE NELER OLDU?

Tarık'ı parmaklıklar ardına gönderecek delilin peşine ayrı ayrı düşen Güzide ve Tarık, bu delili bir başkasının ele geçirdiğinden habersizdir. Güzide'nin posta kutusunun içindekilere ulaşma ihtimaline karşı yeni bir plan devreye sokan Tarık, Güzide'yi büyük bir tehlikeye atar. Videoda gördüğü Oylum'un aslında kim olduğunu anlayan Celal, Kahraman ısrar etse de bu sırrı saklamakta oldukça zorlanacaktır.

Kahraman ise Oylum'a karşı ördüğü duvarları, Can'ı tehdit eden bir durum sonucunda yıkmak zorunda kalır. Güzide, Eşmeli'de kaybettiği evladı olabilecek başka birini tespit eder. Bu kişiye ulaşmak için uzun bir yol gitmesi gerekse de, yolculuğunda yalnız olmayacaktır.

Kaynak: Haber Global TV