Albüm çıkarmaya hazırlanan Beren Saat ilk kez konuştu

Albüm çıkarmaya hazırlanan Beren Saat ilk kez konuştu

Son olarak Atiye dizisinde rol alan Beren Saat, albüm çıkarmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu yeni projesiyle ilgili "Hayallerimin ötesinde bir çalışma oluyor" dedi.

Ünlü oyuncu Beren Saat ile eşi Kenan Doğulu Refik Anadol sergisinin açılışında objektiflere takıldı. Ünlü çift, galeriden ayrılırken magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı. 

"HAYALLERİMİN ÖTESİNDE"

Doğulu, sergi için "Refik Anadol, Los Angeles'tan sevdiğimiz bir dostumuz. Buradaki sergisi bizi heyecanlandırdı" dedi. 

Saat'e bir süredir üzerinde çalıştığı müzik albümü soruldu. Oyuncu, "Kenan acayip aranjmanlar yaptı şarkılara. Hayallerimin ötesinde bir çalışma oluyor, çok heyecanlıyım" dedi.

Albüm çıkarmaya hazırlanan Beren Saat ilk kez konuştu - Resim : 1

"DİZİM BÜYÜK FİYASKOYLA SONUÇLANDI"

Kenan Doğulu, "Beren Hanım şarkıcılığa başladı, siz oyunculuğu düşünür müsünüz?" sorusuna, "Zor bu saatten sonra. Hatırlarsanız bir zamanlar bir dizim olmuştu 'Hiç Bana Sordun mu' diye. Büyük fiyaskoyla sonuçlanan o diziden sonra hiç niyetlenmedim açıkçası" yanıtını verdi. 

Albüm çıkarmaya hazırlanan Beren Saat ilk kez konuştu - Resim : 2

AŞKLARI BÖYLE BAŞLAMIŞ...

Evliliklerini sürdüren bir dargın bir barışık sürdüren Kenan Doğulu ile Beren Saat kötü günleri geride bıraktı. Evliliklerine 2. şansı veren çiftten Beren Saat, geçtiğimiz günlerde eşiyle tanışma hikayelerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Belçim Bilgin'in doğum gününde tanıştıklarını belirten Saat, gönderisinde şu ifadeleri kullandı.

"Belçim Bilgin ve Ayfer Dönmez gelip beni alıp Kenan’la ilk kez sohbet edeceğimiz ve birbirimizin numaralarını alacağımız partiye gitmeye 'Aykut’un doğum gününü kutlayacağız' diye ikna etmişti. Sonrası aşk, sonrası dostlardan kurulu aile...

Hayat hiç de kolay olmayan bir sınava aldı hepimizi ama kutlanması gerekenleri de unutmamalı. Magnetik organizasyonunuza nasıl teşekkür etsek az İrem Sent ve Selim Cançelik... Yeni yaşın en unutulmazlarından olsun canım Belçim, her şey hayallerinin ötesinde olsun. En sevdiğin şarkıları söyleyerek varlığını kutluyoruz Aykut Cömert, hisset titreşimlerimizi; eskitemediğimiz esprilerine attığımız kahkahalarımızı... 9. yılımız kutlu olsun oyun arkadaşım, hayat arkadaşım, stüdyo arkadaşım Kuincy!"

Kaynak: Haber Global TV

Beren Saat Kenan Doğulu