Alain Delon'un vasiyeti ortaya çıktı

Haber Merkezi
Magazin Haberleri Hayatını kaybetti
Alain Delon'un vasiyeti ortaya çıktı

Sinemanın efsanevi ismi Alain Delon, 88 yaşında hayata veda etti. Hayvanseverliğiyle tanınan Delon'un ölümünün ardından, eski bir röportajında açıkladığı vasiyeti de yeniden gündeme geldi.

Plein Soleil", "Notre histoire" ve "L'Eclisse" gibi filmlerde rol alan dünyaca ünlü Fransız oyuncu Alain Delon, 88 yaşında yaşamını yitirdi.

Dün hayatını kaybettiği öğrenilen sinemanın efsanevi yıldızı Alain Delon'un cenaze detayları belli oldu. Hayvanseverliğiyle tanınan Delon'un ölümünün ardından, eski bir röportajında açıkladığı vasiyeti de yeniden gündeme geldi.

Alain Delon'un vasiyeti ortaya çıktı - Resim : 1

CENAZE DETAYLARI BELLİ OLDU

Kariyeri boyunca 90'dan fazla film için kamera karşısına geçen Alain Delon'un cenazesi, 28 Ağustos'ta yapılacak.

Paris'in tarihi kiliselerinden biri olan Eglise Saint Sulpice'de yapılacak cenaze törenine sadece Delon'un yakınları ve sinema sektöründen isimler katılacak. Hayranları kiliseye alınmayacak.

Alain Delon'un vasiyeti ortaya çıktı - Resim : 2

MACRON DA KATILACAK

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve eşi Brigitte Macron'un katılacağı cenaze törenini Robert De Niro ve Sofia Loren'in sunması bekleniyor.

Törene katılacak ünlü isimler arasında Monicca Belluci, Tilda Swinton, Isabelle Huppert, Vincent Cassel ve Quentin Tarantino da bulunuyor.

Alain Delon'un vasiyeti ortaya çıktı - Resim : 3

VASİYETİ KÖPEKLERİNİN YANINA GÖMÜLMEK

Alain Delon'un vasiyetinin en kişisel ve dokunaklı yönlerinden biri köpekleriyle birlikte gömülme isteğiydi. Oyuncu, hayvanlarını ayrılmaz birer hayat arkadaşı olarak gördüğü için onlarla her zaman derin bir bağ kurmuştu. Bir röportajında ​​bu isteğini açıkça dile getirmişti: "Köpeklerimle birlikte gömülmek istiyorum. Başka hiçbir şey umurumda değil, sadece onlarla birlikte olmak istiyorum. Beni koşulsuz seven, her zaman yanımda olan ve karşılığında hiçbir şey istemeyen tek varlıklar onlardı."