Al Pacino 83 yaşında dördüncü kez baba oldu

Magazin Haberleri
Al Pacino 83 yaşında dördüncü kez baba oldu

Oscar ödüllü 83 yaşındaki Al Pacino, 29 yaşındaki sevgilisi Noor Alfallah ile bebek sahibi oldu. Usta oyuncunun temsilcileri bebeğin cinsiyetinin erkek olduğunu söyledi.

Usts oyuncu Al Pacino’nun, geçtiğimiz günlerde kız arkadaşı ile bir bebek bekledikleri ortaya çıkmıştı. Nihayet ünlü oyuncu, 83 yaşında dördüncü kez baba oldu.

Daily Mail'in haberine göre, dün doğum yapan Alfallah bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Pacino ile Alfallah'ın bebeğinin adı ise "Roman". 

Al Pacino 83 yaşında dördüncü kez baba oldu - Resim : 1

DNA TESTİ İSTEDİ

Öte yandan, Pacino'nun Kuveyt kökenli Amerikalı film yapımcısı Alfallah'tan DNA testi istediği ortaya çıkmıştı.

Daily Mail'in haberine göre, oyuncu sevgilisinden çocuğun kendisinin olduğunu gösteren bir DNA testi istedi. Birini hamile bırakabileceğini inkar eden oyuncunun, Alfallah ile ilişkisini çok önceden bitirdiği ve hamilelik haberini 2 ay önce öğrendiği belirtildi.

Al Pacino 83 yaşında dördüncü kez baba oldu - Resim : 2

TMZ'nin haberine göre oyuncu bazı sağlık sorunları nedeniyle bebeğin hiçbir zaman kendisine ait olmadığını iddia etti. İkilinin altı aydır görüşmediği, Pacino'nun hamilelik haberini yalnızca iki ay önce öğrendiği iddia edildi.

Bir başka söylentiye göre ise Noor Alfallah DNA testi talebini kabul etti ve Pacino'nun gerçekten bebeğin babası olduğu ortaya çıktı. Tüm bu iddiaların aksine, hamilelik haberi  ilk kez duyurulduğunda, Pacino'nun baba olacağı için çok sevindiği ve ikilinin hala birbirini çok sevdiği ifade edilmişti.

Al Pacino 83 yaşında dördüncü kez baba oldu - Resim : 3

Al Pacino, daha önceki birlikteliklerinden üç çocuk babası. Beverly D'Angelo ile birlikteliğinden 22 yaşında Olivia Pacino ve Anton James Pacino adında ikizleri var. Jan Tarrant ile birlikteliğinden de 33 yaşında Julie Pacino adında bir kızı var.

Kaynak: Haber Global TV

Al Pacino Noor Alfallah magazin magazin haberleri