Ajda Pekkan: "Normal insan gibiyim evde, köfte de yapıyorum"

Magazin Haberleri
Ajda Pekkan: "Normal insan gibiyim evde, köfte de yapıyorum"

Ünlü şarkıcı Ajda Pekkan, önceki akşam ikinci kez Kuruçeşme Açıkhava'da sahne aldı. Sevenleri ile sahneden sohbet eden Ajda Pekkan, ' Normal insan gibiyim evde, köfte de yapıyorum. Gerçekten normal insan gibi yaşamayı çok seviyorum" dedi.

Ünlü şarkıcı Ajda Pekkan, Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında dinleyicileriyle buluştu.

Kendi tasarımı kostümüyle sahneye çıkan Ajda Pekkan, sevenlerine şöyle seslendi:

"Her defasında heyecanlanıyorum. Ne oluyor bana böyle? Bu konuşmalar klişe gibi gelse de size, gerçekten öyle, sabahtan akşama kadar kendime dönüşmeyi bekliyorum. Normal insan gibiyim evde, köfte de yapıyorum. Gerçekten normal insan gibi yaşamayı çok seviyorum. Bütün starlık bu sahnede, sonrası sökmez. Hiç beni öyle sanmayın sakın. Böyle olmak çok güzel. Çünkü ayrıştırmadığınız zaman şöhretle, normal insan olmayı gerçekten çok şizofrenik bir olay. Bunu da insan zamanla öğreniyor. Yanımdakiler biliyor, yaşamak ne kadar zor bir hayat ama bir o kadar değer, o kadar özel, o kadar güzel sizlerle. İyi ki varsınız çok teşekkürler ediyorum."

Ajda Pekkan: "Normal insan gibiyim evde, köfte de yapıyorum" - Resim : 1

Konserde sanatçıyı dinleyenler arasında kardeşi Semiramis Pekkan ile Nihat Odabaşı, Erkan Özerman, Fulya Terim, Buse Terim ve Gülşah Saraçoğlu da yer aldı.

 

 

Kaynak: AA

magazin haberleri