Ahu Tuğba'nın cenaze töreni bilgileri netleşti

Haber Merkezi
Magazin Haberleri
Ahu Tuğba'nın cenaze töreni bilgileri netleşti

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Ahu Tuğba, Miami'deki evinde hayatını kaybetti. Tuğba'nın cenaze töreni bilgileri netlik kazandı. Tuğba'nın cenazesi Miami'den İstanbul'a getirilecek. 25 -30 bin dolara arasındaki nakil masrafını ise ünlü iş insanı Celal Kalyoncu üstlendi.

Yeşilçam yıldızı Ahu Tuğba, dün 69 yaşında hayatını kaybetti. Ahu Tuğba, 16 yıl önce kızı Ajelbegü Ahu Anjelik Alejnatij'in eğitimi için ABD'ye yerleşmişti. Tuğba, nisanda bir trafik kazası geçirdi. Bu nedenle de dizi ameliyat oldu. O ameliyatların tetiklediği KOAH hastalığı nedeniyle uykusunda vefat eden Ahu Tuğba'nın Türkiye'de mi yoksa uzun süredir yaşamını sürdürdüğü Miami'de mi defnedileceği konusunda belirsizlik bulunuyordu.

Miami'de polis memuru olarak çalışan kızı Anjelik, annesinin Türkiye'de defnedilmesine karar verdi.

Ahu Tuğba'nın cenaze töreni bilgileri netleşti - Resim : 1

Habertürk’ün haberine göre, ABD İstanbul Başkonsolosluğu ile yapılan yazışmalardan sonra prosedürler tamamlandı. Ahu Tuğba'nın cenazesi, yarın sabah Miami'den kalkacak tarifli uçakla İstanbul'a getirilecek. Cenazenin 25 -30 bin dolar arasındaki nakil masraflarını iş insanı Celal Kalyoncu karşıladı.

Ahu Tuğba'nın cenazesi, perşembe günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip cenaze namazından sonra toprağa verilecek.

Defin yeri için henüz karar verilmese de Zincirlikuyu Mezarlığı ile Karacaahmet Mezarlığı seçenekleri üzerinde duruluyor.