Ahu Tuğba’dan bomba Meriç Erkan itirafı: 'Allah yolunda girdiyse…'

Magazin Haberleri
Ahu Tuğba’dan bomba Meriç Erkan itirafı: 'Allah yolunda girdiyse…'

Ahu Tuğba’yla yaşadığı aşkla adını duyuran Meriç Erkan’ın maneviyata yönelip imaj ve ismini değiştirmesi magazin gündemine bomba gibi düştü. Ahu Tuğba'nın eski sevgilisi olarak da tanınan Meriç Erkan hakkında Yeşilçam'ın yıldız oyuncusundan çarpıcı bir itiraf geldi.

Ahu Tuğba’nın sevgilisi olarak adını duyuran ve bir dönem Esra Erol’un izdivaç programına katılan Meriç Erkan’ın maneviyata yöneldiği ortaya çıktı.

Uzun bir süredir ekranlarda yer almayan Meriç Erkan maneviyata yöneldikten sonra giyim tarzını, imajını değiştirdi, yetmedi adını da 'Mahmut' olarak değiştirdi. Meriç Erkan’ın sarıklı imajı sosyal medyada çok konuşuldu.

Ahu Tuğba

Meriç Erkan’ın magazin gündemine bomba gibi düşen değişiminin ardından gözler Ahu Tuğba’ya çevrildi.

“MERİÇ ERKAN SEVGİLİM OLMADI, YAŞANANLAR TV FORMATIYDI”

Yeşilçam'ın öne çıkan isimlerinden Ahu Tuğba magazinsortie'ye konuştu. Amerika'da yaşayan Tuğba; "Allah yolundaysa doğruyu söylesin" dedi.

Ahu Tuğba açıklamasının devamında ise şunları söyledi: "Meriç Erkan ile asla aşk yaşamadım. Benim bu adamla hiçbir şeyim olmadı, olamaz da, Savaş Kalafat çok iyi bilir olmadığını. Kalafat ve eşi, kameramanlar da gün boyu yanımdalardı.

Bütün ekip bir şey olmadığını bilir. Meriç Erkan Allah yolunda ise ya da Allah yoluna girdiyse benimle hiçbir zaman beraber olmadığını söyler. Sevgilim olmadı, TV formatıydı."

Meriç Erkan

Geçtiğimiz gün yaptığı açıklamalarda "Nasıl yaşamışız böyle? Diyen Erkan, “Ben aynı adamım ama hayat insanı başka taraflara geçiyor. İslamiyete daha uygun şekildeyim. Bu şekilde çıkmak istemedim. Görüntümüzden mutluluk duyuyoruz. Bu, Rabbimle aramdaki hesaplaşma."

“ESRA EROL'UN PROGRAMI KURGUYDU”

Meriç Erkan "En son kefeni giyeceksin. Bu kadar lüks araçlardan sonra en son cenaze arabasına gireceksin. O güzel köşklerden sonra kabire. Mahmut Erkan'la güvende olduğumu hissettim" yorumunda bulundu.

Meriç Erkan

"İnceleyerek görerek sonunda bu kararı verdim" diyen ünlü isim Esra Erol'a katıldığı programı anlatarak "Hepsi kurguydu" dedi.

“KADINLARLA BİR ARAYA GELEMİYORUM”

Meriç Erkan kutlamalara katılmadığını da söyleyerek "Ben bir kadınla bir araya gelmiyorum" yorumunda bulundu.

Kaynak: Diğer

Meriç Erkan Ahu Tuğba Esra Erol Meriç Erkan son hali Meriç Erkan sarıklı hali magazin magazin haberleri