Ahu Sungur'dan itiraf gibi açıklama: 'Asla olmaz' dedim ama 6 ay sonra evlendik!

Magazin Haberleri
Ahu Sungur'dan itiraf gibi açıklama: 'Asla olmaz' dedim ama 6 ay sonra evlendik!

Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Avni karakteriyle hafızalarda iz bırakan Suat Sungur ile eşi Ahu Sungur, tanışma hikayelerini anlattılar. Ahu Sungur, "Bu dünyada bir ben, bir de bu adam kalsa olmaz asla' dedim... 6 ay sonra evlendik..." dedi.

Fatih Altaylı'nın programına konuk olan Ahu Sungur ile Suat Sungur, tanışma hikayelerini anlattı. Ahu Sungur, eşinin şefkatinden etkilendiğini şu sözlerle açıkladı. Sungur, eşiyle sunuculuğunu yaptığı bir televizyon programında tanıştıklarını söyledi:

“O KADAR KABA GELDİ Kİ…”

“ Reklam arasında Suat, 'ilk canlı yayınınız galiba' dedi. 'Evet, nereden anladınız?' dedim. 'Çünkü nerede duracağınızı bilmiyorsunuz' yanıtı verdi. Çok kırıldım. Program bitti yayın koordinatörü arkadaşım dedi ki; Suat Bey gözünü senden ayırmıyor. Sonra bir baktım o kadar kaba geldi ki... 'Bu dünyada bir ben, bir de bu adam kalsa olmaz asla' dedim... 6 ay sonra evlendik... Ertesi gün kanala geldi. Sultanahmet'e gidip tütsü almış.

Ahu Sungur'dan itiraf gibi açıklama: 'Asla olmaz' dedim ama 6 ay sonra evlendik! - Resim : 1

Adama demiş ki; Birine götüreceğim bana güzel bir koku ver... Adam da; 'al bunu aşık olmazsa neyim' demiş... Fatih Bey o kadar kötü kokuyordu ki... Ben de asosyal insanım. Araya birilerini sokmuş görüşmek için. Bir arkadaşım çağırdı yanına bir baktım yanında Suat. İki gün sonra Kukla Festivali vardı. Bir baktım bir çocuğu indiriyor, bir çocuğu omuzuna alıyor. O gün şefkatinden etkilendim ve şans verdim.”

Kaynak: Haber Global TV

Fatih Altaylı Ahu Sungur magazin magazin haberleri