Ahmet Dursun ile 19 yaş küçük eşi Asena Demirbağ boşanıyor! Eşinin tepkisi dikkat çekti

Magazin Haberleri
Ahmet Dursun ile 19 yaş küçük eşi Asena Demirbağ boşanıyor! Eşinin tepkisi dikkat çekti

Ahmet Dursun, 2019 yılında nikah masasına oturduğu 19 yaş küçük eşi Asena Demirdağ'dan boşanıyor. Dursun, eşiyle boşanacaklarını açıklarken, Demirbağ ise "Çocuğumu babasız büyütmek istemiyorum" sözleriyle dikkat çekti.

Eski milli futbolcu Ahmet Dursun, 2019 yılında kendisinden 19 yaş küçük Asena Demirbağ ile nikah masasına oturmuştu. Çiftin ilk bebekleri geçtiğimiz yıl mart ayında dünyaya geldi. İkili sürpriz bir şekilde boşanma kararı aldı.

Ahmet Dursun ile 19 yaş küçük eşi Asena Demirbağ boşanıyor! Eşinin tepkisi dikkat çekti - Resim : 1

"BOŞANMAYA GÖNLÜM RAZI DEĞİL"

Ahmet Dursun, TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına yaptığı açıklamada "Farklı karakterlerdeyiz, fikir ayrılığı yaşadık" dedi. Asena Demirbağ ise "Çocuğumu babasız büyütmek istemiyorum. Boşanmaya gönlüm razı değil. Farklı karakterlerimiz var ve kızımız için sık sık bir araya geleceğiz" derken, evliliğini kurtarmak için elinden geleni yaptığını ifade etti.

Ahmet Dursun ile 19 yaş küçük eşi Asena Demirbağ boşanıyor! Eşinin tepkisi dikkat çekti - Resim : 2

Geçtiğimiz aylarda Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ahmet Dursun hakkında eşinden samimi itiraflar gelmişti. Demirbağ "İlişkinin başında korkularım oldu. Çünkü Ahmet 42 yaşında, ben ise 23. Ailem karşı çıktı."

Kaynak: Haber Global TV

Ahmet Dursun Ahmet Dursun boşanma Asena Demirbağ magazin magazin haberleri