Ahmet Çakar'ın "Ben temsil etsem daha iyi" dediği kişi ortaya çıktı: Linç yedim

İdil Bilgen Güzellik Yarışması
Ahmet Çakar'ın "Ben temsil etsem daha iyi" dediği kişi ortaya çıktı: Linç yedim

Türkiye ülkeyi sarsan olayların yanı sıra Missi Turkey 2024 güzeli seçilen İdil Bilgen'i de konuşmaya devam ediyor.

İdil Bilgen'in Türkiye güzeli seçilmesinin ardından çok sayıda eleştiri gelmişti.

Sosyal medyada yayınlanan bir videoda “ Bu kız sevimli, tatlı, bilgili, iyi huylu, harika bir insan olabilir. Ama seksen milyonun ülkesini Türkiye’nin en güzel kızı olarak temsil etmesi… Ben kızımıza çirkin demiyorum… Dalga mı geçiyorsunuz? Ben temsil etsem daha iyi!” sözlerini İdil Bilgen'e atfettiği öne sürülmüştü.

AHMET ÇAKAR YALANLADI

Ancak Ahmet Çakar bu iddiayı yalanlamış ve "Hepiniz yalancısınız ve trolsünüz. Ben bu ifadeleri bu kızımız için kullanmadım. Bu yaklaşık 6 yıl önce başka bir Türkiye güzele kızımız içindi" demişti.

Daha sonra o ismin Ecem Uzgor olduğu ortaya çıkmıştı.

Ahmet Çakar'ın "Ben temsil etsem daha iyi" dediği kişi ortaya çıktı: Linç yedim - Resim : 1

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞIM YAPTI

Ecem Uzgor sosyal medyadan bir paylaşım yaparak İdil Bilgen'e destek çıktı.

Uzgor paylaşımında "Burada bahsi geçen kişi benim, 6 yıl önce Top Model of the World’de Türkiye'yi temsil ettim. Ülkeme döndüğümde linç yedim, bugün yine İdil Bilgen’e söylenen sözler aslında Ahmet Çakar tarafından bana söylenmişti. Bu tür yarışmalarda görüşünüz olumlu ya da olumsuz olabilir ancak linçe dönüşmemeli. İdil Bilgen’in yanındayım." diye yazdı.

Ecem Uzgor, 2016 yılında Top Model of the World yarışmasında Türkiye'yi temsil etmişti. Uzgor şu anda müzisyenlik ve modellik yapıyor.

"GÜZELLİK DEĞİL MODELLİK YARIŞMASIYDI"

Ecem Uzgor o dönem Ahmet Çakar'ın sözleri üzerine tepki göstermiş ve "Yarışma birkaç hafta önce yapıldı. Açıkçası çok şaşırdım. Her şey bir anda gelişti. Sosyal medya kullanıcıları taçlı fotoğrafımı görünce beni Türkiye güzeli zannettiler. Oysa ben Türkiye'yi modellik yarışmasında temsil ettim. İnsanlar beni taçla gördüğü için güzellik yarışmasında Türkiye'yi temsil ettiğimi düşündü. Bir fotoğrafımı koymuştum. Buradan yorumlar almaya başlamıştım. Şu anda yarım dakikada bir mesaj alıyorum. Özellikle Instagram ve Facebook patlamış durumda" demişti.