Adriana Lima ve Andre Lemmers’ın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu! Böyle duyurdular

Magazin Haberleri

7 aydır yapımcı Andre Lemmers ile aşk yaşayan eski top model Adriana Lima, geçtiğimiz şubat ayında üçüncü kez anne olmaya hazırlandığını açıklamıştı. Ünlü çift, bebeklerinin cinsiyetini düzenledikleri parti ile duyurdu.

Eski top model Adriana Lima, 7 ay önce yapımcı Andre Lemmers ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Geçtiğimiz şubat ayında üçüncü kez anne olacağı müjdesini sosyal medya hesabından duyuran Lima'nın bebeğinin cinsiyeti belli oldu.

Adriana Lima ve Andre Lemmers’ın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu! Böyle duyurdular - Resim : 1

Lima, Lemmers ve çocuklarıyla cinsiyet partisi düzenledi.

BEĞENİ YAĞDI

Paylaşımda erkek bebeklerinin olacağını öğrenen ünlü çiftin mutluluğu, objektiflere böyle yansıdı. Adriana Lima'nın gönderisine, hayranları tarafından kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.

Adriana Lima ve Andre Lemmers’ın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu! Böyle duyurdular - Resim : 2

İKİ ÇOCUK ANNESİ

Victoria's Secret'in dünyaca ünlü modellerinden olan ve 2017 yılında düzenlenen yılbaşı gecesi defilesinde podyumda son kez yürüdükten sonra emekliye ayrılan Lima'nın, 2009'da nikah masasına oturduğu Sırp basketbolcu Marko Jaric ile yaptığı evlilikten iki tane kızı oldu.

Ancak ikilinin evlilikleri çok uzun sürmedi. O dönemlerde Jaric'in kendisini aldatması üzerine çift, yollarını ayırmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Adriana Lima Andre Lemmers magazin haberleri