Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan evleniyor

Magazin Haberleri
Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan evleniyor

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan, önceki gün Bebek'teydi. İrlandalı modeli hala unutamadığı konuşulan ve geçtiğimiz günlerde, "Hayatımı mahvetti" açıklamasıyla gündem olan Ortaç'a, eski eşinden yüzüklü gönderme geldi

2014 yılında evlendiği Serdar Ortaç ile 2019 yılında boşanan Chloe Loughnan, önceki gece Bebek'teydi.

Kız arkadaşlarıyla birlikte gece gezmesine çıkan manken, fıstık yeşili elbisesi ile dikkat çekti. Sevgilisi Fergus Hennessy'nin evlilik teklifini kabul eden manken, muhabirlerin kendisini görüntülediğini fark edince tek taşını gösterecek şekilde poz verdi.

Ünlü model Chloe Loughnan, 2014 yılında evlendiği şarkıcı Serdar Ortaç'tan 2019 yılında anlaşmalı olarak boşanmıştı. Bir dönem Serdar Ortaç'tan aldığı 700 bin TL nafaka ile gündeme gelen ve ünlü şarkıcı tarafından evine haciz getirildiği iddia edilen Loughnan, çocukluk arkadaşıyla yeni bir aşka yelken açmıştı. İrlandalı model Loughnan, evleniyor.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç ile 2014'te evlenip, 2019'da anlaşmalı olarak boşanan İrlandalı model Chloe Loughnan, Serdar Ortaç'tan 700 bin TL'lik nafaka alıyordu...

Ortaç, "Cebime giren her kuruş eski hanıma gidiyor." diyerek isyan etmişti.

SERDAR ORTAÇ NAFAKA DERDİNDEN KURTULUYOR

Nafaka tartışmaları ve Serdar Ortaç'ın yaptığı açıklamalarla dikkat çeken model, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiriyor. İrlandalı model Chloe Loughnan, sevgilisi Fergus Hennessy'den evlilik teklifi almıştı.

Evlilik teklifi alan Chloe Loughnan, bu mutlu haberini Instagram hesabı üzerinden hayranlarıyla paylaştı.

Sahil kenarından sevgilisinden aldığı evlilik teklifini kabul eden Chloe Loughnan, Instagram hesabından çekilen pozlarını paylaşarak "Evet" notunu yazmıştı.
Teklifi kabul ettiğini gösteren yüzük fotoğrafıyla birlikte duyuran modele, hayranlarından tebrik mesajları yağmıştı.

 

Kaynak: Haber Global TV

Serdar Ortaç Chloe Loughnan bebek