Yolda terk edilmiş halde bulunan araç ünlü şarkıcının çıktı: Amma da ballıyım ha!

Adana'da şarkıcı Murat Kekilli'nin tamirdeyken çalınan cipi terk edilmiş olarak bulundu. Kekilli sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 

Adana'daki olay merkez Seyhan ilçesi Onur Mahallesi'nde meydana geldi. Sabah iş yerine gelen vatandaşlar yol ortasında cipin terk edilmiş halde olduğunu görünce polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler plakadan cipi sorguladığında 3 Haziran günü Turhan Cemal Beriker Bulvarındaki bir oto tamirhanesinden cipin çalındığını belirledi. 

MURAT KEKİLLİ'YE AİT OLDUĞU SAPTANDI

Ayrıca polis yaptığı ruhsat incelemesinde cipin ünlü sanatçı Murat Kekilli’ye ait olduğunu saptadı. Polis ekipleri cipte inceleme yaptı. Yapılan incelemede cipin bagajından Kekilli’nin fotoğrafları da çıktı. Polis zanlıları bulmak için cipte parmak izi çalışması yaptıktan sonra Kekilli ile irtibata geçip cipi teslim etti.

Yolda terk edilmiş halde bulunan araç ünlü şarkıcının çıktı: Amma da ballıyım ha! - Resim : 1

KEKİLLİ'DEN AÇIKLAMA

Bu arada, Kekilli aracının çalınması ve geri bulunmasına twitter hesabından şöyle tepki verdi:

"Amma da ballıyım ha! 10 gün önce memlekete ziyarete geldim. Önce aracın motoru arızalandı, çekici ile servise gönderdim. Bir hafta sonra o arızalı aracı çaldılar. Hırsızlar aracı 500 metre ötede stop edince bırakıp kaçmışlar. Tamam hoşgörülüyüm de bari her sabah suları kesmeyin birader!"

Yolda terk edilmiş halde bulunan araç ünlü şarkıcının çıktı: Amma da ballıyım ha! - Resim : 2

Kaynak: İHA

Adana murat kekilli Çalıntı araç sosyal medya Adana haberleri