Ada Masalı 7. Bölüm Full İzle

Ada Masalı
Ada Masalı 7. Bölüm Full İzle

Star TV'nin yeni dizisi Ada Masalı'nin 7. bölümü 3 Ağustos Salı günü yayınlandı. Dizi biter bitmez internete yüklendi. Ada Masalı'nın 7. Bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. Ada Masalı 7. Bölüm İzle.

Ada Masalı dizisinin 7. bölümü Star TV'de 3 Ağustos Salı günü yayınlandı.

Ada Masalı dizisinin 7. Bölümünde ne oldu?

Öpüşmelerinin ardından Poyraz Haziran’ın duygularından emin olur ancak Haziran bunu konuşmayı reddeder. Bunun üzerine genç adam “Bundan sonra başka bir Poyraz görmeye hazır ol” der. Haziran eski aksi, az konuşan Poyraz’ı görmeyi beklerken tam tersi bir manzara çıkar karşısına. Üstüne otele gelen genç bir kadın müşteri Poyraz’a ilgi gösterir. Haziran çıldıracak gibi olur! Poyraz’ı delice kıskanırken sırrının yükü altında ezilmektedir. Bu sırada Alper, Biricik’ten duyduklarını Poyraz’a söylemekte kararlıdır, ancak Biricik Alper’e mani olmak için elinden geleni yapar. 

Selma ve Zeynep’in küslüklerinin asıl sebebi büyük bir kız kardeş kavgasıyla patlar ve bütün Ada çalkalanır. Ama Ada halkını asıl sarsacak bomba, Poyraz’ın arazilerini satın almaya çalışan şirketin perde arkasında Hakan’ın olduğunun anlaşılmasıdır. Poyraz can dostu zannettiği kişinin ihanetini öğrendiğinde öfkesine hakim olamaz. Haziran artık her şeyi göze alıp aşık olduğu adama tüm gerçeği itiraf etmeye karar verir, ancak İdil’in ortalığı karıştırmasıyla her şey alt üst olur…

Ada Masalı 6. Bölümünde ne olmuştu?

Aliye’nin uyanması bütün Ada halkında sevinç yaratır. Poyraz’ı daha önce hiç bu kadar mutlu görmeyen Haziran ise Aliye’nin o uyurken ona anlattıklarını hatırladığından korkmaktadır. Otel, ilk müşterilerini ağırlarken elbette aksaklıklar olacaktır. Ancak öyle bir müşteri gelir ki, bütün ekibi canından bezdirir. En nihayetinde kovulur. Asıl sorunsa o otelden ayrıldıktan sonra başlar. Rezervasyonlar iptal olur. Acenteler, bu tavırdaki bir müessese ile çalışmayacaklarını açıklarlar. Haziran ve Poyraz’ın bir yolunu bulup, bu badireyi de atlatmaları gerekmektedir. Bu sırada Poyraz, Haziran’a duygularını açmakta kararlıdır.

Ada Masalı dizisinin konusu

Şehirli, başarılı iş insanı Haziran (Ayça Ayşin Turan) ile adanın yakışıklı ve yardımsever genci Poyraz’ın (Alp Navruz) Kırlangıç Adası’nda kesişen yollarını konu alan ‘Ada Masalı’, zıt karakterlere sahip ikilinin anlaşmazlıklardan doğacak aşklarını seyirciyle buluşturacak.

Oyuncu kadrosu

Dizinin oyuncu kadrosunda; Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un yanı sıra İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz, Merve Nur Bengi, Fatih Yücebağ ve Bedia Ener yer alıyor. Ali Bilgin’in yönetmen koltuğunda oturduğu ‘Ada Masalı’nın senaryosu ise Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak’ın kaleminden çıkıyor.

Ada Masalı 7. Bölüm İzle

Star TV'de 3 Ağustos günü yayınlanan Ada Masalı dizisinin 7. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

Ada Masalı 7. Bölüm Tek Parça full İzle Ada Masalı 7. Bölüm full izle star Ada Masalı son bölüm izle dizi izle ada masalı dizisi dizi haberleri star dizileri  Ada Masalı izle ada masalı Ada Masalı tek parça full izle Ada Masalı yeni bölüm izle ada masalı 3 ağustos