Ada Masalı 23 Bölüm İzle... Star Ada Masalı son bölüm izle... Ada Masalı Yeni Bölüm Tek Parça Full İzle

Ada Masalı Dizi Haberleri

Star TV'nin yeni dizisi Ada Masalı'nin 23. bölümü 24 Kasım Çarşamba günü yayınlandı. Ada Masalı'nın yeni bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. Ada Masalı 23. Bölüm İzle.

Ada Masalı dizisinin 23. bölümü Star TV'de 24 Kasım Çarşamba günü yayınlandı.

Ada Masalı 23. Bölümde ne oldu?

Otelde çıkan kargaşa sırasında bebeğin ortadan kaybolması herkesi endişelendirirken Haziran ile Poyraz Hanife ve bebeğinin peşine düşer. Nehir Okan’la yakınlaşmaya başlarken Suzan, Sadık için bir tehdit olmaya devam eder. Biricik, Beyazıt’ın kıskançlığından rahatsız olurken Beyazıt ise Biricik’in istediği gibi biri olmak için Görkem’den dersler alacaktır. Alper ve Melisa çiftini evliliğin ilk günlerinden bazı zorluklar beklerken onlara yardım eli Selma ve Fatih çiftinden gelecektir. Zeynep ise hastalığının bilinmesini istemezken hiçbir şey beklediği gibi gitmez. 

Ada Masalı 22. Bölümünde ne olmuştu?

Haziran ile Poyraz’ın beklenmedik bir şekilde otelde buldukları bebek, Kırlangıç Adası’nın yeni gündemi olur. Başta Haziran ile Poyraz olmak üzere herkes bebeğin üstüne düşerken Kırlangıç Adası’nda bebeğin annesini bulmaya yönelik çalışmalar başlar. Selma ve Fatih, Nehir’in İngiltere’deki okulunu karşılamanın yollarını ararken Latif ise İdil’in gidişiyle kendisini Zeynep’e ve onun hastalığına adayacaktır. Alper ve Melisa evliliklerinin ilk gününden sorunlar yaşamaya başlarken Biricik, Beyazıt’ın daha önce hiç görmediği yüzüyle karşı karşıya kalır. Sadık’ın ablası Suzan ve oğlu Okan’ın adaya gelişi, Sadık’ı zorlu günlerin beklediğinin habercisi olacaktır.

Ada Masalı dizisinin konusu

Şehirli, başarılı iş insanı Haziran (Ayça Ayşin Turan) ile adanın yakışıklı ve yardımsever genci Poyraz’ın (Alp Navruz) Kırlangıç Adası’nda kesişen yollarını konu alan ‘Ada Masalı’, zıt karakterlere sahip ikilinin anlaşmazlıklardan doğacak aşklarını seyirciyle buluşturacak.

Oyuncu kadrosu

Dizinin oyuncu kadrosunda; Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un yanı sıra İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz, Merve Nur Bengi, Fatih Yücebağ ve Bedia Ener yer alıyor. Ali Bilgin’in yönetmen koltuğunda oturduğu ‘Ada Masalı’nın senaryosu ise Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak’ın kaleminden çıkıyor.

Ada Masalı 23. Bölüm İzle

Star TV'de 24 Kasım günü yayınlanan Ada Masalı dizisinin 23. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

ADA MASALI 23. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

star Ada Masalı son bölüm izle dizi izle ada masalı dizisi dizi haberleri star dizileri  Ada Masalı izle ada masalı Ada Masalı tek parça full izle Ada Masalı yeni bölüm izle ada masalı 24 kasım