Ada Masalı 1. Bölüm Full İzle

Ada Masalı
Ada Masalı 1. Bölüm Full İzle

Star TV'nin yeni dizisi Ada Masalı'nin ilk bölümü yayınlandı. Dizi biter bitmez internete yüklendi. Ada Masalı'nın 1. Bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. Ada Masalı 1. Bölüm İzle.

Ada Masalı dizisinin ilk bölümü Star TV'de 15 Haziran Salı günü yayınlandı.

Ada Masalı 1. Bölümün konusu

Haziran, ne zamandır hayalini kurduğu Tokyo’daki pozisyon için patronu Doygun’la görüşmeye gider. Ancak hayalindeki terfiyi almak için patronuna bir konuda yardım etmesi gerekecektir: Kırlangıç Adası’na gidip arsasını satmamak için direnen, Ada’nın da gelişiminin önünü tıkayan huysuz adamın bir açığını bulmalıdır. Haziran, bahsedilen araziye gittiğinde Poyraz’la tanışır. Poyraz onu turist kafilesiyle beraber fabrikadan atmaya çalışır. Daha ilk andan birbirlerine gıcık olurlar. Bu sırada Haziran patronun ihtiyacı olan bilgiye ulaşır. Çok sevdiği İstanbul’a dönmek için sabırsızlanırken yıllardır görmediği teyzesiyle karşılaşır. Vapuru da kaçırınca mecburen Ada’da kalırlar. Ne olduğunu anlayamadan kendisini Poyraz’la dans yarışmasında dans ederken bulan Haziran çok geçmeden patronu tarafından yanlış yönlendirildiğini öğrenir. Dahası istemeden zarar verdiği kişinin Poyraz olduğunu anlar. Neden olduğu zararı düzeltmeyi kafasına koyan Haziran, Poyraz’a bir teklifle gider. 

Ada Masalı dizisinin konusu

Şehirli, başarılı iş insanı Haziran (Ayça Ayşin Turan) ile adanın yakışıklı ve yardımsever genci Poyraz’ın (Alp Navruz) Kırlangıç Adası’nda kesişen yollarını konu alan ‘Ada Masalı’, zıt karakterlere sahip ikilinin anlaşmazlıklardan doğacak aşklarını seyirciyle buluşturacak.

Oyuncu kadrosu

Dizinin oyuncu kadrosunda; Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un yanı sıra İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz, Merve Nur Bengi, Fatih Yücebağ ve Bedia Ener yer alıyor. Ali Bilgin’in yönetmen koltuğunda oturduğu ‘Ada Masalı’nın senaryosu ise Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak’ın kaleminden çıkıyor.

Ada Masalı 1. Bölüm İzle

Star TV'de 15 Haziran günü yayınlanan Ada Masalı dizisinin 1. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

dizi izle ada masalı dizisi dizi haberleri star dizileri  Ada Masalı izle ada masalı Ada Masalı tek parça full izle Ada Masalı yeni bölüm izle