Acun Ilıcalı yeni yarışmasını açıkladı! 'Emre Belözoğlu ve Hadise...'

Acun Ilıcalı yeni yarışmasını açıkladı! 'Emre Belözoğlu ve Hadise...'

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, NBA'de Cleveland Cavaliers takımında forma giyen Cedi Osman'ın, Instagram canlı yayınına katıldı. Ilıcalı, yayında yeni yarışmasının müjdesini verdi.

Karantina sürecinde Instagram'dan canlı yayınlar yapan Cedi Osman'ın konuğu Acun Ilıcalı oldu. İkili, birbirlerinin karşılıklı sorularını yanıtladı. En büyük sürpriz ise Emre Belözoğlu ve Hadise ile ilgili oldu. 

SURVİVOR'DA ÜNLÜ İSİMLER YARIŞACAK!

Acun Ilıcalı, yeni yarışma müjdesini verirken ''Çok yakında bir yarışma yapıyoruz Survivorcılarla. Anlat Bakalım'da 10 yarışmacı, 10 eş olacak. Eşleri biz vereceğiz. Aycan'a Emre Belözoğlu'nu vereceğiz. Yasin'e Hadise'yi vereceğiz. Sercan ile Burak Yılmaz var. Barış'a da seni istiyoruz. Eğer katılırsan çok seviniriz'' dedi.

"BU SEZON ÇOK EĞLENDİM"

Survivor'da en beğendiği sezon sorusuna Ilıcalı, ''Survivor'da en çok eğlendiğim 3 sezon var. Hilmi Cem'in şampiyon olduğu Panama yılı, Turabi'nin şampiyon olduğu All-Star yılı ve bu sezon çok eğlendim'' cevabını verdi.

Acun Ilıcalı yeni yarışmasını açıkladı! 'Emre Belözoğlu ve Hadise...' - Resim : 1

"BU ZİRVE YAPTIĞIMIZ PROGRAMDI" 

Ünlü televizyoncu, ayrıca ''Var Mısın Yok Musun'a katılmak isterim. En kolayı oydu. Fatih Terim yarıştı, Roberto Carlos yarıştı. Bu zirve yaptığımız programdı. Bir stüdyoda ancak bu kadar ilgi çekebilirsin.

Acun Ilıcalı emre belözoğlu Hadise Cedi Osman Anlat Bakalım